15 Mart 2024 20:33388

Doğtaş'tan aldığımız yatak odası takımının başlığında tahta kuruları çıktı. Evimizi ilaçlattık. Başlığımızın garantisi de var. Gelip değiştirecekler sadece. Her şeyi güzellikle yapmaya çalıştık. Durumun aciliyetini anlattık. Müşteri hizmetlerini her gün aradım ve 15.03.2024 e randevu verdiler Ve izin alıp işten erken geldim fakat gelmediler. Ne kadar sorumsuzsunuz ürününüzün arkasında durmuyorsunuz ya.

Durumun aciliyetinden bahsettik size. Nasıl malzemeler kullanıyorsunuz bilmiyorum ama kimse buradan bir şey almamalı. Müşteri hizmetleri Akşam 4 gibi tekrar aradım. Yok yok mutlaka gelecekler dedi. Neden oyalıyorsunuz? İlla buraya mı şikayet etmeliydim? Sadece burayla mı kalıcak sanıyorsunuz.

Attığım videolar resimler var. Elimde kanıt. Bakın ben sizinle nasıl uğraşıyorum? Kanalda çalışıyorum ve çarşaf çarşaf nasıl yazıyorum her yere görün.

Eşimi, beni tahta kuruları nasıl yedi atıyorum izleyin. Mahkemeye nasıl veriyorum izleyin. Maddi manevi tazminat açıyorum hadi uğraşın şimdi. Sosyal medyanın da gücünü sonuna kadar kullanacağım göreceksiniz. Bana acil ulaşın acil.

15 Mart 2024 20:41 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla,

18 Mart 2024 09:03

Hepsinii yaptım. Rezil siniz gerçekten. Hala tarafıma ulaşan olmadı. Akşam 4 te muhabir arkadaşlara anlatırsınız derdinizi artık. Bakın ben neler yapıyorum size. Bu ilgisizliğiniz neler sebep olacak göreceksiniz siz

18 Mart 2024 17:26

O kadar vasatlar ki bana bir telefon numarası verdiler. Servis no diye. Ama kapalı. İnsanları kandır mak tan başka bir şey yapmıyorlar. Ha RAM zik kim olsun

Veysi
22 Mayıs 2024 18:231.685

Doğtaş'ta tam bir sıkıntı yaşıyoruz. Toscana yatak odası takımı aldık. Firmanın ürünleri arasındaki en pahalı yatak odas...

2 Destek

Umut
24 Nisan 2025 14:38702

18 Şubat 2025 tarihinde Doğtaş'dan aldığım yatak odası takımımın parçaları tarafıma hasarlı ulaştı. Hasarlı ürünler oldu...

1 Destek

Hatice
29 Haziran 2024 13:10847

Henüz bir yıl önce aldığımız yatağın ayağı kırıldı biz de nasıl olabilir diye yatağın altını açtığımızda Doğtaş adlı fir...

Tümünü Gör

Cansu
Doğtaş Mobilya Oda Takımı Eşyası

Doğtaş MobilyaOda Takımı Eşyası

Canan
Doğtaş Mobilya Yatak Odası Montaj Yapılamaması!

Doğtaş MobilyaYatak Odası Montaj Yapılamaması!

Osman
Doğtaş Mobilya Yatak Odamın Çekmece Kulpu Düştü

Doğtaş MobilyaYatak Odamın Çekmece Kulpu Düştü

Dilan
Doğtaş Mobilya Nasıl Bir Kurumsal Firma!

Doğtaş MobilyaNasıl Bir Kurumsal Firma!

Hasan

Öne ÇıkanKonular