Pınar sonuçtan çok memnun

Doğtaş Mobilya Teslimat Depo Ücreti

12 Eylül 2023 17:57
Pınar'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

23.11.2022 tarihinde Karaman Doğtaş b**** a**** mobilyadan Nova yatak odası gardırop şifonyer karyola başlık aldık, ürünler İstanbul teslimatlı olacaktı. Ürünleri alırken geç teslimat olacağını belirttik bize sorun olmadığını isterse 2 yıl bile depoda bekletebileceklerini söylediler. Haziran 2023 tarihinde arayıp ürünleri ağustos ayı için istediğimi söylediğimde yine hiçbir sorun yoktu. Ağustos 25ten bu yana ürünlerimin gelmesini bekliyorum ne Karaman bayi ne de ürünlerin durduğu yer olan Tuzla bayi ile doğru düzgün bir iletişime geçemedim. Biz size dönüş yapacağız deyip günlerce dönüş yapmadılar. En son13 eylül 2023 tarihinde ürünlerin teslim edileceğini ama depo ücreti ödememiz gerektiğini söylediler. Normalde 4 bin+ ama bize 3500 olurmuş. Pazardan karpuz alıyoruz sanki. Ne Karaman bayi ne de Tuzla Doğtaş bayii uzlaşmaya yanaşmadılar. Müşteri hizmetlerine şikayetimi bildirdiğimde bayi ile uzlaşılması gerektiğini söylediler. Satarken pazarlarken parayı alırken hiçbir sorun yok, biz bir düşünelim desek binbir laf edilir ama iş sorun çözmeye gelince hiçbir icraat yok. Karamanda kendini müdür olarak tanıtan kadın asla uzlaşmacı değil sürekli bahaneler sürekli ertelemeler. Sorunumun çözülmesi için Doğtaş mobilyaya şikayet bildiriyorum.

profile profile
12 Eylül 2023 17:40

Sözleşmemde depo ücretine dair herhangi bir bilgilendirme yok, 19. Madde olan teslimat araması itibari ile teslim alınmayan ürünlerin mesuliyetinin kabul edilmeyeceği maddesi önümüze sürülerek üste çıkılmaya çalışılıyor. İlk aramamı haziran ayında yaptığım göz önüne alınırsa herhangi bir arama yapılmadı. Bilgilendirme yapılmadı.

12 Eylül 2023 18:00 (Şikayetten 2 dakika sonra)
12 Eylül 2023 18:02

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

06 Aralık 2023 14:47

Teşekkürler

Funda sonuçtan çok memnun

29 Temmuz 2023 00:37
Doğtaş Sattığı Ürünün Arkasında Durmuyor. Şikayetçiyim!

09 Temmuz 2023 21:15
Mamak Doğtaş Ürünümü Kırık Gönderdi. Dolap Kulplarım Yamuk Takıldı
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Mobilya 2 Aydır Kurulumu Bitiremeyen, Sorumsuz Firma!

24 Ekim 2023 09:54
Doğtaş Mobilya 2 Aydır Kurulumu Bitiremeyen, Sorumsuz Firma!

05 Eylül 2024 02:01
Teslim Edilemeyen Oturma Takımı Ve Alınmayan İade Saçmalığı= Doğtaş