29 Eylül 2023 13:44915
Sevgi'nin Teşekkür Mesajı
Doğtaş firmasına ilgileri için çok teşekkür ederim

Doğtaş mobilyadan Aralık 2022 tarihinde palermo yemek takımı aldım. Mart 2023 tarihinde teslim ettikleri yemek takımının masasının ortasının kenarlara göre çukur olduğunu fark ettim satıcı firma servisini yolladı servis durumu onayladı ve ürünün değiştirilebileceğini,2 yıl garantili olduğunu parça arattığını söyledi. Daha sonra parçayı bulamadılar. Müşteri hizmetlerini aradım, servis istedim, onlarda durumu tespit ettiler. Genel merkeze bildirdiler ancak müşteri hizmetleri iki yıl garantili olan ürünümü değiştiremeyeceğini söyledi. Mağduriyetimin giderilmesi adına da hiçbir şey yapmadılar. Sattıkları ürünün arkasında durmadılar. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum

29 Eylül 2023 13:50 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Bu talebinize ilişkin olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, talep ve önerileriniz için bize ulaşarak daha hızlı ve kolay destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Çözüm Ekibi

2 Ekim 2023 08:50

Firma ve müşteri hizmetleri, servis raporunda 1,5 cm esnemeden dolayı çökme olduğunu belirtmesine rağmen garanti kapsamında olan ürünüm ile ilgili hiçbir telafi yapmadı. Benimle görüşme yapan bir müşteri hizmetleri de olmadı. Doğtaş gibi bir firmanın ürünlerinin arkasında durmasını beklerdim.

23 Kasım 2023 10:28

Teşekkür ederim

23 Kasım 2023 12:35

Doğtaş firmasına ilgileri için çok teşekkür ederim

Doğtaş Mobilya Ürünlerinin Arkasında Durmuyor!

Umutcan
19 Şubat 2024 14:58939

Merhaba, Doğtaş mobilyadan Nisan mayıs 2023 gibi yatak odası, oturma odası, yemek takımı aldık. Teslim aldıktan 2 ay son...

Doğtaş Mobilya Ücretli Servis Hizmeti

Ender
10 Ağustos 2023 09:44933

"Teşekkür ederim"

Doğtaş Milena Masa Ara Açıklığı Ve Defosu

Doğtaş MilenaMasa Ara Açıklığı Ve Defosu

Hatice
Doğtaş Masanın Yanlarındaki Yanlış Monte Çiviler Ele Batıyor!

Doğtaş MasanınYanlarındaki Yanlış Monte Çiviler Ele Batıyor!

Feray
Doğtaş Mobilya Açılabilir Masa Sürgü Aparatı 2 Ay Oldu Halen Dönüş Yok!

Doğtaş MobilyaAçılabilir Masa Sürgü Aparatı 2 Ay Oldu Halen Dönüş Yok!

Burcin
Doğtaş Mobilya Kurulum Şikayeti