10 Ekim 2023 13:591.576

13.12.2021 tarihinde Antalya Doğtaş mağazasından aldığımız Gold yemek odası takımının yemek masasında kurulumda (kurulum 2022 yılında nisan ayında yapıldı) 2 kere geldiler hala sallanmasına rağmen çözüme ulaşmadı. Yemek masasını çok kullanmadığımız ve açmak için bile iki kişinin taşımasına rağmen ayağında bağlantı noktasında çatlak mevcut. Servis ekibini arayıp randevu oluşturmak istedik. Servis gelmeden fotoğraf üzerinden ayağın zorlanması sonucunda hasar gördüğünü
ürünü gelip incelemeden teşhis koydu ve ürünün 5 yıl daha garantisi olmasına rağmen servis ücreti ve parça ücreti talebinde bulundular.

Aldığımız şubeyi aradık. Satıştan sonra servisin ilgilendiğini kendilerinin yapabileceği bir şey olmayacağı söylendi. Konuyla ilgili tarafımıza dönüş yapılmasını rica ediyorum. Firma bu konuda tarafımıza destek olmaz ve garanti kapsamında yardımcı olmazsa tüketici hakem heyetinde şikayette bulunacağım. Ürünü satarken bir sürü dil dökülüyor. İşlem servis kısmına gelince. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok diye dönüş yapılıyor.

1 Destek
10 Ekim 2023 14:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Bu talebinize ilişkin olarak çözüm ekibimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, talep ve önerileriniz için bize ulaşarak daha hızlı ve kolay destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Çözüm Ekibi

10 Ekim 2023 17:44

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

14 Ekim 2023 11:51

Bir kere aranıp ulaşılmayınca tekrardan aranmadık. Sorunumuz hala çözüme ulaşmadı

7 Kasım 2023 12:50

20 Aralık 2023 16:54

Şikayetim üzerine müşteri hizmetlerinden aranarak. Ayak tamiri yerine Ruum Store hediye çeki verildi. Fakat Ruum Store sayfasında hediye çeki kullanılamıyor. Ne servis açısından yardımcı oldular ne de verdikleri hediye çeki açısından. Masanın ayağındaki birleşim yerindeki çatlaktan dolayı Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum.

Leyla
12 Eylül 2024 22:21636

"Hilal Hanım işlemi ücretsiz ve kalıcı çözüm sağlamak için yetkilileri yönlendirdi. Kendisine teşekkür ederim"

Nuray
12 Ağustos 2024 20:551.032

29 Aralık 2022 tarihinde Doğtaş Ümraniye mağazasından yemek masası takımı aldım. Teslimatı 4 ay sonra yapıldı ve üst tab...

Doğtaş Milena Masa Ara Açıklığı Ve Defosu

Doğtaş MilenaMasa Ara Açıklığı Ve Defosu

Hatice
Doğtaş Masanın Yanlarındaki Yanlış Monte Çiviler Ele Batıyor!

Doğtaş MasanınYanlarındaki Yanlış Monte Çiviler Ele Batıyor!

Feray
Doğtaş Mobilya Açılabilir Masa Sürgü Aparatı 2 Ay Oldu Halen Dönüş Yok!

Doğtaş MobilyaAçılabilir Masa Sürgü Aparatı 2 Ay Oldu Halen Dönüş Yok!

Burcin
Doğtaş Mobilya Kurulum Şikayeti