Ali sonuçtan hiç memnun değil

Doğtaş Brita Koltuk Takımı Şikayetleri

27 Mayıs 2023 12:24

12 yılın üzerine koltuk takımımızı değiştirmeye karar verdik. Tabi sorunsuz bir marka tercih ettiğimizi düşünerek Doğtaş mağazasından Brita marka koltuk takımı aldık. Koltuklarımızı alalı 6 ay oldu ve bu süre boyunca sürekli sorunları ile uğraşmaktan yorulduk artık.
Yaşadığımız sıkıntılar sırasıyla şöyle:

ilk geldiğinde kumaştaki deliklerden, mekanizma ve hatalı üretimden dolayı tadilata girdi,
kısa süre sonra koltuklarda çökme başladı,
koltukların kumaşında tüylenme başladı,
mekanizmasında sertleşme başladı,
koltukların tüm sorunlarını halletmek için tekrar tadilata aldılar ve bunun için 2 ay oyaladılar.
Kumaş seçiminde bize sundukları kumaşlar çok kısıtlı olduğundan zorunlu olarak çok ta beğenmediğimiz bir kumaşı seçmek zorunda kaldık,
Ve koltuklarımızın kumaşı değişti diğer sorunları halloldu diye geri getirdiler. Şu an geleli bir hafta olmasına rağmen,
koltukta çökme başladı,
mekanizma sertlik devam ediyor,
kumaşta delikler ve lekeler var,
koltuklara kumaşı gerdirirken yapısı bozulacak kadar özensiz işlem uygulanmış.

Sonuç olarak büyük bir hevesle başladığımız koltuk değiştirme hikayemiz tam bir kabusa dönüştü. Evimizin 6 aydır tek gündemi haline geldi. Tüm anlattıklarım kayıtlarda mevcuttur. Bu saatten sonra yeni bir tadilat istemiyorum. Ben koltuk takımını iade etmek istiyorum.

27 Mayıs 2023 12:30 (Şikayetten 6 dakika sonra)
29 Mayıs 2023 14:19

Değerli Müşterimiz ; Sizi kayıtlı telefon numaranız üzerinden aradık ancak iletişim sağlayamadık. Çözüm Ekibimiz sizlere ulaşmaya devam edecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

05 Haziran 2023 20:36

Evime teknik servis yönlendirildi. Şikayet konularında haklı olduğumu ve daha benim farkedemediğim bir çok üretim hatası olduğunu tespit ettiler. Ellerinden geldiğince düzeltmeye çalıştılar. Fakat koltuğumun üzerindeki lekeyi silip gittikten sonra koltukta bu sefer su lekesi kaldı büyükçe. Ben be eşim bu koltuklardan gerçekten soğuduk. Değişim talep ediyoruz. Doğtaş markasını seçtiğimiz için bizi pişman etmeyeceğinizi umuyoruz.

14 Haziran 2023 20:25

Servis geldi kendi yaptığı lekeyi çıkaramadı. Değişim talebimi ilettim. Hiçbir dönüş olmadı. Bilgi bekliyorum teşekkürler

06 Eylül 2023 15:49

Merhaba üzerinden aylar geçmesine rağmen herhangi bir dönüş olmadı. Şu an mobilyamın üzerinde ekip arkadaşlarının dahil bıraktığı bir sürü su lekesi bulunmaktadır. Leke tutmayan kumaş olarak önerdiğiniz ürünün bu şekilde çıkması çok enteresan. İletişime geçerseniz sevinirim.

27 Eylül 2023 18:12

Tarafıma hediye çeki tanımlaması yapıldı.

Yorumlar (5)

Papatya
Papatya

Ben aynı sorundan muzdaripim ama değişim oluyor gelen tekrar sıkıntılı peki hediye çeki aldığınız ürün fiyatı kadar mı yaptılar ürünler de siz de kaldı yani daha Doğtaş marka mi asla almam

Enver

Ali bey aynı sorunlar bende de mevcut size ne kadar hediye çeki tanımladılar sorun nasıl çözüldü sakıncası yoksa bilgi verebilir misiniz

Ali

Bu teşekkürü de hediye çeki vermek için şart koştular o yüzden yazdım:)

Enver

Ali bey cevap için teşekkür ederim Ben Tüketici Hakem Heyeti'ne dün başvuru yaptım bakalım nasıl sonuçlanacak

Ali

Merhaba Enver bey geçen yıl 800₺ lik bir hediye çeki verdiler. Sorunu çözemedik tabi. Biz sıkıldık artık uğraşmaktan. Bir daha önünden geçmem. Süreç çok yorucu sonuna kadar direnme enerjiniz varsa uğraşın derim. Biz kusurlu bir şekilde kabullenip kullanmaya devam ettik.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 00:48

12 Kasım 2024 14:15
Burak sonuçtan çok memnun

04 Şubat 2025 17:33
"Teşekkürler."
Doğtaş Mobilya Brita Model Koltuk Takımı: Kalite Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Doğtaş Mobilya Kategorileri