Yozgat DeFacto Çalışanlarının Gereksiz Samimiyeti

22 Eylül 2023 14:05610
Şefika'nın Teşekkür Mesajı
Teşekkürler.

Yozgat Novada DeFacto da hiç hoşuma gitmeyen bir olay yaşadım. Çalışanlar samimiyetine aska dikkat etmiyor. 9 yaşında ki kızımın önünde çok samimi bir şekilde temas ederek beraber iki çalışan depoya gittiler ve mağazada bulunduğum süreç boyunca da devam ettiler. İsimlerini bilmiyorum ama kızıl saçlı biraz kısa ve şişman bir hanımefendi ile çok zayıf sarışın sakallı bir beyefendiydi gerekli uyarılarınızı yaparsanız çok sevinirim. Ben şahsen buraya kısa süreliğine gelmiştim ama burda yaşayan insanlar var. Lütfen dikkat edelim.

22 Eylül 2023 14:35 (Şikayetten 30 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Şefika Y., 26269494 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

Şefika
23 Eylül 2023 15:39

Teşekkürler.

DeFacto Mağazasında Personel Davranışı Nedeniyle Alışverişimi Tamamlayamadım

7 Eylül 2025 22:55612

"Sorunumu çözen şikayet var DeFacto dan arayan Hatice hanıma nazikliğinden ve profesyonel yaklaşımından dolayı çok teşekkür ederim."

DeFacto Çalışanların Müşteriye Üslubu

28 Ekim 2023 18:22266

Ürünleri aldım yine tek kasa çalışıyordu o da ayrı sorun ama daha da kötüsü çalışanın üslubu ürünleri okuttu ücreti kred...

DeFacto Kasiyerinin İlgisiz Ve Alaycı Tavrı Alışverişi Kabusa Çevirdi

22 Mayıs 2025 13:29525

"Süreci başından sonuna kadar yöneten H**** hanımefendiyi ve ekip arkadaşlarını tebrik ediyorum. Başarılarının devamını dilerken de teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca DeFacto'ya; muhatap olmak zorunda kaldığım şarkıcı çalımlı Mağaza görevlisi, onun yöneticisi ve bağlı oldukları bölge müdürü gibi süreç yönetme kabiliyetinden uzak insanlarla değil, Hatice hanım gibi profesyonellerle çalışmasını tavsiye ederim."

Malatya Park DeFacto Müşteri Azarlayan Personel

27 Ekim 2023 20:01558

"Sorunum çözüldü teşekkür ederim"

DeFacto İlk Yıkamada Bu Hale Geldi, 2000 TL Aldığım Ürün Bu Durumda

DeFacto İlkYıkamada Bu Hale Geldi, 2000 TL Aldığım Ürün Bu Durumda