Elif sonuçtan çok memnun

DeFacto'dan Aldığım Elbise İlk Yıkamada Küçüldü.

04 Eylül 2023 12:20

Ankara Ankamall DeFacto mağazasından aldığım elbise ilk yıkamada küçüldü. Makinenin ayarı 20 derece idi. Yeni aldığım kıyafetleri ilk yıkamada her zaman düşük sıcaklıkta yıkarım.
DeFacto yetkililerinin bu konuda mağduriyetimi gidermelerini rica ediyorum.

04 Eylül 2023 12:35 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Elif M., 26059257 numaralı talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

05 Eylül 2023 10:09

Değerli Müşterimiz Elif M., 26059257 numaralı şikayetiniz tarafımızca çözümlenmiştir. Eğer çözümlenmediğini düşünüyorsanız; yorum kısmına yazmanız halinde tekrar iletişime geçerek şikayetinizi çözümlemek isteriz. Saygılarımızla. DeFacto Müşteri Deneyim Merkezi

Zehra sonuçtan çok memnun

Zehra
28 Ocak 2024 00:54
"Teşekkürler"
DeFacto İlk Yıkama 30 Derecede Çeken Elbise
Tuğçe sonuçtan çok memnun

Tuğçe
03 Eylül 2025 16:55
"Şikayetimden 1 saat sonra DeFacto Şikayet Var biriminden aradım. Hemen problemimle ilgilendiler. Ürünleri mağazadan değiştirebileceğimi söylediler. Ben mağazaya gidene kadar her gün arandım problemim çözüldü mü diye sordular. Mağazaya gittiğimde değişim istemediğimi iade istediğimi söyledim. Ürünleri satın almamın üzerinden 2-3 ay geçmesine rağmen iade aldılar. İlgi, alaka ve kolayca problemim çözüldüğü için teşekkür ederim. DeFacto'dan gönül rahatlıyla alışveriş yapmaya devam edebilirim."
İlk Yıkamada Küçülen Elbiseler Ve Müşteri Hizmetlerinden Çözüm Alamama

"Sorunum çözüldü"
Yağmur sonuçtan çok memnun

Yağmur
23 Mayıs 2024 16:18
"Fatih şube müdürü iade alındıktan sonra tekrardan özür için aradı ilginiz için teşekkür ederim."
DeFacto Büyük Bir Hüsran.!
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
28 Nisan 2024 11:17