Doğukan sonucu yetersiz buldu

Bosch Ürünlerinde Sürekli Sorun Ve Çözüm Bulamayan Servis

Doğukan
26 Mayıs 2024 01:07

Merhaba,
1-Görseldeki buzdolabımı (KGN76VWF0N) 3 senedir kullanıyorum. Meyve-sebze çekmecesi sürekli terleme ve damlacıklar oluşturuyor ve yiyecekleri bozuyor. Servisiniz sürekli gelip kontrol ediyor. Her geldiğinde ise servis ücreti alıyor fakat çözüm bulamıyor.
2-Bir diğer konu; ankastre fırınınız. Fırınınızı da 3 yıldır kullanıyoruz, pişirme kılavuzları doğrultusunda yönergelere uyularak pişirme yapılıyor fakat alt kısmı börek gibi ürünleri pişmemiş bırakıyor. Ne kadar tekrar tekrar pişirsek de olmuyor. Bunun için de servisiniz gelip kontrolleri yapıp çözüm bulamadı. Yine servis ücreti bizden çıktı.

Gördüğünüz gibi evimdeki her şey Bosch fakat artık bu mağduriyetlerimizden dolayı pes ettik. Tekrar sizin markanızı tercih etmeyeceğiz.
Teşekkür ederiz.

Saygılarımla,
Doğukan.

29 Mayıs 2024 09:28 (Şikayetten 3 gün sonra)

Ali sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 14:33

Fatma
29 Ekim 2023 12:34
Fevzi sonuçtan memnun değil

Bosch Buzdolabı Hayal Kırıklığı

Fevzi
11 Şubat 2025 12:11
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
14 Temmuz 2025 20:39