Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kombi Arızası Ve Yüksek Yedek Parça Ücretleri

Bosch Kombi Arızası Ve Yüksek Yedek Parça Ücretleri
15 Aralık 2024 14:32

Bosch Condens 2200wi model kombiyi 03.07.2020 tarihinde aldım. Ürün dün akşam kendi kendine bir anda rölantide duran bir aracın gaz pedalını köklercesine gürültülü bir şekilde çalışmaya başladı. Ürünü sıfırladım ama düzelmedi. Daha sonra ise ürün hem petekleri ısıtmamaya başladı hem de sıcak su vermedi. Ürünü bir kez kapatıp açtım ancak sonuç değişmedi. Petekleri ısıtmasını kapatıp sadece sıcak suyu açtığımda ise bir anda kombinin göstergesi 130-140 dereceleri gösterdi. Bugün yetkili servisi aradım, sağ olsunlar geldiler ve kombinin sirkülasyon pompa motorunun arızalı olduğunu söylediler. Değişim ücretinin ise 6585 TL olduğu söylendi. Mecburen değiştirmek durumunda kaldım. Kışın ortasında çocuklarımı üşütemezdim. İlgili pompa motorunun Wilo marka olduğu ve piyasada 3500-4000 TL bandında satıldığını gördüm. Fiyatta yardımcı olmaları için yetkili servise dil döktüm ancak ürünün 1 yıl garantili olduğunu ayrıca demontaj ücretinin de olduğunu söylediler ve fiyatta herhangi bir yardımda bulunmadılar. Evimdeki tüm beyaz eşyalarım Bosch marka. Güvenerek aldığım Bosch marka kombi henüz 4 yıllık olmasına rağmen yaklaşık olarak sıfır ücretinin dörtte biri kadar masraf çıkardı. Bosch çağrı merkezi de fiyatlar noktasında hiç yardımcı olmadı. Daha önceleri beyaz eşyalarında sorun çıktığı zaman garanti dışı bile olsa fiyatta indirim yapıyorlardı. Ancak anlaşılıyor ki Bosch markası fahiş yedek parçalar ile müşterilerinin canını acıtmaya karar vermiş. Sözde müşteri kaybetmektense para kaybederim daha iyi gibi söylemlerini unutup fahiş fiyatlar ile ürün satmaya karar vermişler anlaşılan. Bu saatten sonra evime müşterisine değer vermeyen, fahiş fiyatlar ile yedek parça satan Bosch markasını sokmayacağım.

15 Aralık 2024 15:10 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Osman
08 Ekim 2024 11:01

Bosch İzmir/Torbalı Yetkili Servis Ve Çağrı Merkezi Memnuniyetsizliği

Muhammed
22 Temmuz 2023 21:56
Nesli sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı Tamir Sonrası Tamamen Bozuldu, Gıda Zararım Ve Mağduriyetim Giderilmedi

Nesli
31 Temmuz 2025 14:23

Cheguvera
03 Eylül 2023 22:27
Süleyman sonuçtan çok memnun

Süleyman
12 Ağustos 2023 14:22
"Bosch buzdolabı yerine yeni dolap vererek sorun giderilmiştir Bosch ailesine çok teşekkür ederim."
Bosch Kategorileri