Ayse sonucu yetersiz buldu

Bosch Yoğuşmalı Kombi Bakımdan Sonra Ea Arızası Veriyor.

Ayse
25 Kasım 2023 20:30

Bosch kombi aldık, yılık bakımını yaptıralım dedik yaptırmaz olaydık. Bakımı yetkili servise yaptırın diye özellikle tembihledi aldığımız yer. Bakımdan önce hiçbir sorun çıkarmayan alet bakımdan bir hafta geçmeden değişik değişik arızalar çıkarmaya başladı. Bir bakıyorum petekler buz gibi, reset tuşuna basıyorum resetlenmiyor, sürekli ea arızası veriyor. Kombiden uğultulu tıkırtılı sesler geliyor. Arıza randevusu oluşturduk geldiler önce baktılar sıkıntı yok dediler daha servis gitmeden yine aynı bozuldu, bir parça değişecek dediler geldiler değiştirdiler yine aynı adam diyor ki bozulacağı varmış. Öyle saçma şey mi olur. Günlerdir ne sıkıntılar çekiyoruz evde küçük bebeğim var kombi arıza veriyor evi ısıtamadık, bebeği banyoya sokmaya korkar oldum su buz gibi. Kaç yıl oldu tıkır tıkır sessiz çalışan kombi şimdi bozuldu elimizde patladı. Herkese Bosch marka diye övüp duruyorduk oysaki. Bekliyoruz şimdi 4-5 gündür ne gelen var ne giden. Bakım deyince para alacaklar ya pat diye geldiler, arıza olunca umurlarında olmuyoruz demek ki. Bosch kombiden de teknik servislerinden de şikayetçiyim.

profile profile profile
26 Kasım 2023 15:22 (Şikayetten 18 saat sonra)

Gamze
09 Ekim 2023 21:05

Emir
24 Ağustos 2023 20:08
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
27 Haziran 2024 16:23