Serhat
29 Kasım 2024 12:16

1.5 sene önce Bosch'tan çeyizlik paket aldım, bunların içinde buzdolabı da vardı. Ürünleri 2 ay önce kurmaları için Bosch ekiplerini çağırdım. Hiç açmadığım kutulu ürünleri gelip bizzat kendileri açtı ve buzdolabında karşılaştığım manzara şu şekildeydi: motor düşük, ön kapak şakülden kayık, cam tuzla buz, kasada göçükler, derin derin yaralar.

Gelen Bosch ekipleri de, onarım için gelenler de, arıza için gelenler de 'bu cihazı siz isteseniz de bu hale getiremezsiniz' demelerine rağmen Bosch genel müdürlük hatalarını kabul edip ücretsiz değişim yapmıyorlar. Ücretli onarım sundular, onu da kabul ettim. Dolap kapağı geldi. Almanya'dan 1 aydan fazla onu bekledim. Dolabın şakülü kaymış, yeni kapak oturmuyor. Dolaba şaka gibi yaşadığım duruma bakın. Yeni evliyim, kapağım kırık, cam parçaları düşüyor, ikide bir onunla uğraşıyoruz.

Bosch pişmanlıktır. Bunu çoğu kişi söylemişti. Alman markası dedik aldık ama bin pişman oldum. Sonrasında ücretli değişim talep ettiler. 1.5 sene önce 20 bin tl'ye aldığım dolabın fiyatı 56 bin tl olmuş. 'yarısını verirseniz, 28 bin tl öderseniz dolabınızı sıfırlarız' diyorlar. Böyle bir şey olamaz. Ben ömrü hayatımda ilk defa böyle bir saçmalıkla karşı karşıyayım. Bir de şöyle bir saçmalık daha var: aynı dolap farklı sitelerde 40 bin tl, o da 0 garantili ürün.

Bosch markasının sitesinde 56 bin tl. Diyorum ki '28 bin TL'lik ürün verin, madem yarısı benden yarısı sizden', onu da kabul etmiyorlar. '28 bin tl'yi bana verin' diyorum, o da yok. Yani biz size ayıplı mal yolladık, bir de sizi saf yerine koyduk, bir daha para istiyoruz diyorlar. Açıkçası ben başka bir şey anlamadım. Bu durumdan Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım. Bosch pişmanlıktır.

29 Kasım 2024 15:42 (Şikayetten 3 saat sonra)

Bosch Buzdolabında Sürekli Sorunlar Ve Çözüm Beklentisi

Murat
10 Nisan 2025 10:49
Tafir sonuçtan memnun değil

Bosch Ürünlerinde Tekrarlayan Deformasyon Sorunu!

Tafir
03 Kasım 2024 17:28

Şerif
02 Eylül 2023 20:57
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Buzdolabı 8 Yıl Sonra Hayal Kırıklığı Ve Çözüm Arayışı

Zafer