Bosch Buzdolabı Motor Yağ Akıtıyor

Leyla
09 Haziran 2024 13:54

Bosch'tan aldığım buzdolabı motoru yağ akıttığı için fabrika hatası olarak değişimi yapılması gerekiyordu. 8 Mayıs'ta kurulum yapıldı. 10 Mayıs'ta evlendim, 13 Mayıs'ta çalışmadığını fark edip servisi aradım. Değişimi fabrika hatası olduğu halde çok uğraştırdılar. Onaylandıktan sonra bugün yarın teslim edeceğiz diye diye 6 Haziran'da teslimini gerçekleştirdiler. Ürün gelene kadar kaç kere müşteri hizmetlerini aradım, kaç kere şikayet oluşturdum.

Genel müdürlüğe kadar iletişime geçmeme rağmen ne bana doğru dürüst bir bilgi akışı sağlandı ne de yardımcı olundu. Görüştüğüm herkes sorunu çözmeye yardımcı olacağına negatif cümleler kurarak 'yapacak bir şey yok, maalesef kural bu' diye beni çileden çıkarttılar.

Kural da şöyle ki telefonda defalarca 'perşembe, cuma gelecek' diye diye ben sürekli alışveriş yaptım, hepsi çöpe gitti. Yemek yaptım, bozuldu, çöpe dökmek zorunda kaldım. Yeni evli olduğum için evliliğin ertesi günü daha yeni doldurduğum dolabımdaki her şeyi çöpe atmak zorunda kaldım. Ben bunları defalarca söylememe rağmen en son mayıs sonu bana 27 Mayıs'ta ürünün depodan çıktığını, en geç 6 Haziran'da geleceğini söylediler.

Bunu baştan söyleselerdi ona göre aksiyon alırdım. Ayrıca akşam dışarıda yediğimiz yemeğin zararını söylemiyorum bile. Bu kadar profesyonellikten uzak, iletişimi kötü, bilgi akışı bozuk bir yerden bir daha asla alışveriş yapmam. Bosch diye soran olursa, pişmanlık ve kaliteden uzak olduğunu söyleyeceğim tek şey olur.

10 Haziran 2024 10:15 (Şikayetten 20 saat sonra)

Bosch Marka Buzdolabı 5 Yıldan Sonra Bozuldu

Ayşenur
06 Nisan 2024 13:27
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Uzun Süredir Beklediğimiz Bosch Buzdolabı Mağduriyeti

Osman
25 Nisan 2024 13:41

Ferhat
12 Ocak 2025 12:25
Bengüsu sonuçtan çok memnun

Bengüsu
14 Kasım 2023 00:34
"Buraya yazdıktan sonra da olsa sorunu hallettikleri için teşekkürler"

Bosch Buzdolabı 5. Günde Arızalandı, 13 Gün Servis Mağduriyeti Yaşadım

Levent