Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
27 Mart 2024 10:42

Öncelikle merhaba yıllardır Bershka mağazalarınızdan ve online sitenizden birçok alışveriş yapmaktayız. 26.03.2024 Salı günü Marmara Forum'daki mağazanızı arkadaşımla saat:10.15 'de ziyaret ettik. Müşteriyi karşılama günaydın vs. Zaten yoktu. Beğendiğimiz ürünleri denemek için kabine geçtik. Biri yetkili bayan, biri satış danışmanı ve erkek satış danışmanı olmak üzere 3 personeliniz vardı. Depodan reyona ürün çıkartıyorlardı. Yetkili olan bayan personel arkadaşıma sert bir ses tonuyla _Çekilir misiniz? Dedi.
Müsaade istemek falan vs. Yoktu.
Ürünleri almak için kasaya geçtim.
Ödemeyi yaptım.
_Dijital faturaya geçmediniz mi?
Sistemden aldıklarımı görüntüleyebilir miyim? Numara istemediniz dedim.
Nahoş ve alaycı bir tavırla!
_Nee bizde öyle bir sistem yok falan. Bayağı şaşırdı böyle bir soruya ilk defa alışveriş yapılıyormuş gibi bir tavır takınarak. Büyük poşet satın almak istedim olduğu halde yok dedi. Müşteriyi karşılama, ilgilenme olmadığı gibi uğurlama vs de yoktu. Resmen zorla alışveriş yaptık ve kovulurcasına uğurlandık. İlk defa böyle nahoş bir durum yaşadık. Kimsenin yaptığı saygısızlık yanına kalsın istemiyoruz. Başka müşteri kayıpları yaşamamanız adına sizinle bu durumu paylaşmak istedim. Bir daha Marmara Forum'daki mağazanızı ziyaret etmek istemiyoruz. Gereğinin yapılmasının markanız adına olumlu olacağına inanıyoruz.
İyi çalışmalar dileriz.

Meryem
28 Nisan 02:44
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
13 Ekim 2024 16:41
Mağaza Çalışanının Agresif Tavrı Ve Tehditkar Yaklaşımı

Forum İstanbul Bershka Mağazası Personel Memnuniyetsizliği

Gülsüm
24 Temmuz 2023 21:46
Forum İstanbul Bershka Mağazası Personel Memnuniyetsizliği
Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

Hikmet
10 Ocak 21:15
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Espark Bershka Çirkin Tutum

25 Mayıs 2024 12:10