Arzum Kampanyasında Hediye Ürün Gönderim Sorunu

Erkan
13 Ağustos 2024 17:43

Arzum Thermogusto alımında Çek Kazan uygulaması üzerinden kayıt sonrası 14 gün içerisinde Arzum Airchef Airfryer hediyesi gönderileceği şeklindeki kampanyaya katılım sağladım. 6 Temmuz'da fişim onaylandı ve kargo sürecini bekledim. Aradan geçen süre zarfında hediye ürün gönderimi sağlanmayınca hem Çek Kazan hem Arzum müşteri hizmetleri üzerinden defalarca destek talebi açtım ve bana önce hediyelerin sırasıyla gönderileceği için beklemem gerektiği, sonra hediye kargonun daha önce gönderilip iadeye düştüğü ve 2 Ağustos'ta tekrar kargolandığı bilgisi iletildi. Bugün Arzum müşteri hizmetleriyle görüştüğümde kargomu UPS kargoya teslim ettiklerini belirttiler ancak UPS Türkiye böyle bir kayıt görünmediğini iletti. Tekrar müşteri hizmetlerine durumu belirttiğimde dönüş beklemeleri gerektiğini ilettiler. Sonuç olarak Arzum, bir kampanya katılımı ve sonucunda hediye ürün gönderimi için tüketicisini bu kadar mağdur etmiştir. Kurumsallıktan son derece uzak bir şekilde yanlış beyanlarda bulunarak kargolama olmadığı halde kargolama olduğunu iddia etmişlerdir.

18 Şubat 2025 15:51 (Şikayetten 6 ay sonra)

Arzum, Şikayetvar platformuna üye değildir. Bu yüzden, talep, istek, öneri ve şikayetlerinizin en hızlı şekilde takip edilip, geri dönüş yapılabilmesi için resmi Arzum kanallarını kullanmanızı önemle rica ederiz.

Beytullah sonuçtan hiç memnun değil

Beytullah
13 Mart 2025 12:22

Arzum'un Çek Kazan Kampanyasında Hediye Sorunu

Emrullah
22 Ekim 2024 14:47
Arzum'un Çek Kazan Kampanyasında Hediye Sorunu
arzumun-cek-kazan-kampanyasinda-hediye-sorunu-2.pdf
Hadiye sonuçtan hiç memnun değil

Arzum Eksik Ürünler Ve Yanıltıcı Kampanya Mağduriyeti

Hadiye