Tarik sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 16:04

Arzum ar553 baskül için alt plastik ayakları kırıldı ama temin edemiyorum. Yetkili servise gittim çıkma olarak varsa temin edebileceğimi söylediler. İletişim numaramı aldılar ama geri dönüş olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım, kişisel elektrikli aletlerde yedek parça temini olmuyor dediler. Ürünüm çalışıyor ve piyasa değeri 1600 TL civarında ama yedek parça temini olmadığı için ürünümü kullanamıyorum böyle bir şey nasıl olur. Ürün piyasaya sürülüyor ise bunun mutlaka parça temini yapılması veya mağduriyetin giderilmesi gerekiyor. Sonuçta Arzum yerli ve büyük bir firma. Günümüz teknoloji olarak çok gelişti. 3D yazıcılar ile bile bu parçalar üretilebilir diye düşünüyorum. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Çalışan ürünümün çöp olmasını istemiyorum.

02 Mart 2024 16:12 (Şikayetten 7 dakika sonra)
05 Mart 2024 07:35
Arzum AR553 Baskül Yedek Parça Temin Edemiyorum.

Evet müşteri hizmetlerinden aradılar. Bana iki adet çözüm sundular. İlki yedek parça temin edilmediği için servisten %60 indirimli bir ürün verebileceklerini söylediler. İnternetten araştırdım, Ar5108 İnternet fiyatı 700 TL ama bana 1200 TL fiyat çıkardılar. Sonra ikinci olarak mağazanın İnternet sitesinden %50 indirim tanımlayalım dediler orada AR5034 modelini verelim dediler indirimli 900 TL olur dediler ama ürünü internette 930 TL'ye buldum. Şimdi soruyorum bu çözüm üretmek mi aldığım ürünün garantisi bitmiş olabilir ama yedek parça temini yapamayan Arzum bana hiçbir fayda sağlamayan çözüm sunuyor.

06 Mart 2024 15:25
14 Mart 2024 23:49

Boşuna mesajıma karşılık vermeyin herhangi bir çözümünüz yok aramada aramadınız zaten ilk şikayetimi aynı gün müşteri hizmetleri geri dönüş yaparken bir hafta oldu dönüş yok. Çünkü beni mağdur etmeyecek çözümünüz yok. Boşuna bilindik marka diye isme bu kadar para vermeye gerek yok.

Hüseyin
Hüseyin

Arzum insanları aldatıyor.

Halit sonuçtan hiç memnun değil

Arzum AR550 Baskül Plastik Ayak Kırılma Ve Yedek Parça Üretilmemesi

Halit
02 Mayıs 2024 16:39

29 Nisan 2025 09:25
Arzum Baskülün Plastik Ayağı Parçalandı Yedek Parça Yok Tamir Edilmiyor
Resit sonuçtan hiç memnun değil

Resit
13 Mayıs 2024 10:18
Arzum Baskülümün Ayağı Kırıldı, Müşteri Hizmetleri Çözümsüz!
Arzum Baskülümün Ayağı Kırıldı, Müşteri Hizmetleri Çözümsüz!
Arzum Kategorileri