Reyhan sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2023 22:17
Reyhan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler sorunun çözüleceği söylendi”

Garantisi henüz bitmemiş Arzum AR5063 saç şekillendiricinin 40 mm fırçasının içinden eklediğim görselle birlikte düşen parçalar nedeniyle ısı, fırçada eşit şekilde yayılmıyor. Önce WhatsApp üzerinden canlı desteğe bağlanarak düşen parçaların görselini paylaştım ve 'Merhabalar, görselini ilettiğiniz parçalar, ürün kutulanırken içine yanlışlıkla bırakılmış parçalardır.' şeklinde mantıksız ve yanıltıcı bir cevap aldım. Müşteri hizmetlerini arayarak sorunu tekrar dile getirdim ve yedek parça talebinde bulundum; ancak bu mümkün olmadığını ve ürünün servis tarafından incelenmesi gerektiği cevabını aldım. Servise gitme imkanım olmadığı için uzun süre ince olan 21 mm fırçayla idare ettim. Sonrasında servise gitme fırsatım oldu ve ürünü tüm parçaları ile kutusuyla birlikte (düşen parçalar dahil) servise bıraktım. Ancak bu sefer de servis, düşen bir parça olmadığını ve ürünün sorunsuz çalıştığını ısrarla belirtti. Düşen parçaları da ürünle birlikte gönderdiğimi söylememe rağmen, kutuda herhangi bir parça görmediklerini ifade ettiler. Müşteri hizmetlerini arayarak servisin düzgün inceleme yapmadığını belirttiğimde yine servise yönlendiriliyorum. Servis işini düzgün yapmıyor, derdimi anlamıyor ve şikayet bildirmek için '6' tuşladığımda kimseye bağlanamıyorum. Sadece yetkili servis adresi veriliyor. Böyle bir döngü içinde kaldım. Aynı sorunu yaşayan başka kişiler var ve hatta bu konuda destek alanlar da mevcut. Arzum, aynı sorunu yaşayan başka kişilere yardımcı olurken, bana neden ısrarla fırçanın içinden bir parça düştüğünü uydurduğumu ima ediyor, anlamıyorum. Artık servisle uğraşmak istemiyorum ve kusurlu olan 40 mm fırçanın yerine yenisinin tarafıma gönderilmesini talep ediyorum.

13 Aralık 2023 22:20 (Şikayetten 2 dakika sonra)
14 Aralık 2023 11:51

Teşekkürler sorun çözüldü

14 Aralık 2023 17:38

Teşekkürler sorunun çözüleceği söylendi

Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike

Arzum Servisindeki Süreç Ve Ürün Sorunlarıyla Mücadelem

Seda
18 Ekim 2024 11:26
Arzum Servisindeki Süreç Ve Ürün Sorunlarıyla Mücadelem
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

İlk Kullanımda Bozulan Saç Düzleştiriciye Garanti Desteği Verilmedi

Yasin
30 Eylül 2025 22:01
İlk Kullanımda Bozulan Saç Düzleştiriciye Garanti Desteği Verilmedi
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
03 Eylül 2025 15:27