Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik TV Ekranı Gitti

Arçelik TV Ekranı Gitti
26 Şubat 2024 18:21

Arçelik ten 2 yıl önce TV aldık. Durduk yere TV kapanıyor. Ekrana çizgi gibi bir şey geldi sonra komple ekranı gitti. Servis çağırdık fabrikaya yollayacaklarını söylediler. 2 haftadan fazla bekledik. Gelen TV de çizikler oluşmuş. TV nin arkasını kapatamamışlar aralık kalmış. Ekranda nokta nokta içeriden lekeler var. Daha beter yapıp göndermişler. Birkaç gün geçti yine kapanıyor kendiliğinden. Sorunuma çözüm bulun garantisi bitince bu ürün çöp olacak Belli ki yine bozulacak gibi duruyor. Ürünü biz dikkatli kullanırken servisin ürüne önemsiz davranması ne demek. Ürünüme derhal bir çözüm bulun ya da yenisiyle değişim yapın. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım

29 Şubat 2024 14:51 (Şikayetten 2 gün sonra)
02 Mart 2024 08:00

Akşam 5 den sonra iletişime geçebilirsiniz sevinirim teşekkürler

Çiğdem
Çiğdem

Sonuç ne oldu sizin? Biz de iki ay oldu daha alalı ekran çalışırken altta enine tek ince çizgi var kanal değiştirdikçe kırmızı ve beyaz şeffaf oluyor evde çocuk yok su teması yok silmedik bile aldığımızdan beri bir sabah kalktık çizgi olmuş meğer herkes de oluyormuş değişim isteyeceğiz aldığımız yere gidip ya da para iadesi isteyeceğiz asla tamir istemiyorum zorluk çıkarırlarsa tüketici heyetine gidip uğraşacağım bu firmayla fiyat arttıkça kalite yerlerde 20 küsur sene Arçelik kullandık hiç tamirlik olmadı dijitaller yeni nesil beyaz eşya ev aletleri vs Arçelik marka almak hatadır ders olsun

29 Aralık 2023 10:15
Arçelik Televizyon Arıza Var
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

Zeliha
10 Mart 2024 17:54
Arçelik Televizyonda Ciddi Sorun
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik SORUMSUZLUK, ÜRÜN Yapımı Ve Teslimatı

Ayşegül