Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Tamperli Cam Buzdolabı Kırılması!

13 Aralık 2024 09:14
13 Aralık 2024 01:08

2020 yılında Arçelik'ten aldığım buzdolabı ek garanti yaptırdım. O kadar dikkatli kullanmama rağmen küçücük bir şurubun direkt cama da değil alt kapağın üstüne düşerek komple camı kırmasını ben üretim hatası olarak sayıyorum! Evimdeki tüm beyaz eşyalarım Arçelik marka ve ben bu buzdolabının üretimini resmen hatalı buluyorum bu durum ile acil olarak ilgilenilmesini talep ediyorum! Ürünüm hala garanti kapsamında garantiden bu durumun karşılanmasını talep ediyorum. Aynı zamanda buz dolabım iki aydır ön ekranı yanıp sönüyor arka motorundan değişik sesler gelip buzluk kısmının ikinci kapağı da kapanmıyor nasıl bir ürün üretimi bu ben anlamıyorum zamanının en pahalı olan buzdolabı tamamen hayal kırıklığı verilen parayı asla hak etmiyor!

13 Aralık 2024 10:52 (Şikayetten 1 saat sonra)
17 Aralık 2024 12:57

Servis geldi cumartesi günü ürün hakkında size dönüş sağlanacak denildi fakat hala dönüş yok bu nasıl sorumsuzluk! Ürün alacak olsam sürekli aranırım!

25 Aralık 2024 00:21

Siz nasıl bir yetkili servise sahipsiniz? 15 gün oldu şikayet oluşturalı eve yetkili servis geleli! Dalga geçer gibi gelen yetkili servis dolaptan seri no alıp kayıt açmıyor! Telefonla arıyorum tekrar açalım deyip benden barkod numarası isteniyor barkodu veriyorum sizi arıcaklar deniyor yine aranmıyorum bir hafta sonra ben arıyorum aradığımda hanımefendi siz aranmışsınız değişen üründe ücret istendiği için siz arıza kaydını kapatmışsınız deniyor külliyen yalan bir kişi dahi beni aramadı! Tekrar kayıt oluşturuyorum yanlış anlaşılma olmuş demeli 3 gün oluyor hala hiçbir şekilde aranmıyorum! Ek garanti yaptırmaya gelince bir ton dil dökülüyor tüketici olarak yaptırıp bir sürü para ödüyorum karşılığını almaya gelince durum bu hali alıyor! 4 senede bir buz dolabının dijital ekranı gidip üretim hatasından alt kapak kırılıp motoru buzluk kısmında nasıl buz oluşturur bu nasıl imalat, imalatı geçtim bu nasıl bir marka ki ürettiği malın arkasında dahi durup en ufak düzeltme yapmaya gitmiyor! Bana dönüş sağlanmadığı halde mahkemede tüketici haklarında görüşmemiz gerekecek! Ben böyle bir marka böyle bir yetkili servis görmedim nerelere şikayet etmem gerekiyor şaşırıyorum artık!

Şenay
22 Temmuz 2025 00:34