Arçelik SD 3971 Dikey Süpürge Şarj Aleti Bulunamıyor

Arçelik SD 3971 Dikey Süpürge Şarj Aleti Bulunamıyor
18 Nisan 2024 13:433.852
Emir'in Teşekkür Mesajı
Yeşim Hanım'ın hızlıca iletişime geçmesi ve süreci takibiyle parçayı temin ettim. Teşekkür ederim.

Arçelik SD 3971 dikey süpürgenin şarj adaptörü 1.5 yıl gibi bir sürede bozuldu ve yedek parçasını hiçbir servisten temin edemiyoruz. Aylardır bu parçanın muadillerine baktım denedim. Hiç biri uyum sağlamıyor. Şarj adaptörü gibi kilit bir parçanın nasıl orijinal yedek parça stoğu olmaz insanın aklı almıyor. Konuyla ilgili dönüş yapılmasını istiyorum. Süpürge sapasağlam olmasına rağmen aylardır kullanılamıyor.

18 Nisan 2024 14:41 (Şikayetten 57 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Emir
23 Nisan 2024 16:05

19 Ocak 2025 13:38

Biz de bu modelin bataryasını değiştirmeye çalışıyoruz ancak servis bu modelin bataryasının artık bulunamadığını, o nedenle başka batarya takabilmek için batarya yuvasının da değişmesi gerektiğini söyledi. Oysa Arçelik, garanti sözleşmesinde 10 yıl boyunca yedek parça bulundurma garantisi veriyor. Bataryayı bulabilmenize sevindim, umarım benim sorunumu da çözerler.

Arçelik Süpürge Çalışmıyor Şarj Olmuyor

25 Temmuz 2023 15:365.952

Arçelik SD 9041 k dik şarjlı süpürgesi toz haznesi kısa sürede çatlama yaptı. Sonra yeni sıfırı geldi ve sonrasında yeni...

Arçelik Süpürge Çalışmıyor Şarj Olmuyor

Arçelik Süpürge Aynı Model Ama

20 Ocak 2024 14:003.934

Arçelik dik süpürge 6125 şarjlı dik süpürgeden 1 yıl arayla 2 tane aldık. 1 yıl önce aldığımız süpürgenin yaklaşık 7 ay ...

Tümünü Gör
Arçelik Süpürge Arızası İle İlgilenilmedi

Arçelik SüpürgeArızası İle İlgilenilmedi

Ayşenur
Arçelik Süpürge Ekrandaki Hatayı Veriyor Ve Hiçbir Şekilde Çalışmıyor!

Arçelik SüpürgeEkrandaki Hatayı Veriyor Ve Hiçbir Şekilde Çalışmıyor!

Gamze
Arçelik Süpürge Kapanma Arızası!

Arçelik SüpürgeKapanma Arızası!

Büşra