Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Ocak Sorunu!

30 Eylül 2024 21:59
30 Eylül 2024 21:40

1 yıl önce aldığımız ve garantisi halen devam eden Arçelik marka ocağımızda yaklaşık 1 aydır patlayarak ve yüksek alev çıkararak yanma problemi yaşamaktayız. Bu durumu Arçelik yetkilileri ile görüştük 1. Defasında ocağın sağlam olduğunu söyleyip müdahale gerekmediği söylendi. Daha sonra ocağın tuş takımları dahil her köşesinden alev çıktığını gösterince arızalı olduğunu söylediler ve arızalı parçaları değiştirdiklerini söyleyerek tekrardan bize iade ettiler. Bugün yine eşim yemek yaparken bir anda Ocak alev topuna dönüp ankastre dahil dolap boyuna kadar alev aldı ve sonrasında ocağın tuşları dahil farklı yerlerinden gaz sızıntısı yaşandı. Olaya Ankara itfaiye ekipleri müdahale edip daha kötü sonuçların önüne geçilmiş oldu. Eşim bu durum yaşanırken mutfakta olmasaydı ya da bu durumu farketmeseydi son dakika haberlerinde yaralanmalı veya ölümlü bir haber olarak muhtemelen bizlerde yer alacaktık. Kalitesine ve marka değerine güvenerek aldığımız Arçelik markası garantisi devam eden ocağımıza çözüm bulamamış, hatalı ya da arızalı ürünü ya değiştirerek ya da arızasını gidererek teslim etmesi gerekirken 1 aydır bize bu durumu yaşatmaya devam etmiştir. Ailemin çocuklarımın hayatını tehlikeye atacak bu durumu bizlere yaşatmaya kimsenin hakkı yoktur. Yetkililer tarafından gerekenin ivedilikle yapılmasını istiyorum ve bu durumu adli sürecede taşıyacağım.

01 Ekim 2024 14:27 (Şikayetten 16 saat sonra)
04 Ekim 2024 20:37

Garantisi devam eden ürünün aynı arızadan dolayı defalarca arıza kaydı oluşunca firma (Arçelik) ürünü yenisiyle değiştirmekle mükelleftir. Ayrıca aynı ürünün yenisi veremiyorsa bir üst modelin verilmesi gerekmektedir. Sizler bana kendi ürünümden daha alt bir model Ocak vermeye çalışıyorsunuz. Ben haklarımı biliyorum ve takip ediyorum sizlerde yapmakla yükümlü olduğunuz davranışlarda bulunun lütfen!

Arçelik Kategorileri