Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Duvara Televizyon Montajı Hakkında

17 Ocak 2024 17:37

2023 Haziran ayında Arçelik bayisinden satın aldığım televizyon için Haziran ayında kurulum yapıldı. Sonrasında kararımı değiştirerek duvara montaj yaptırmak istedim. Bu nedenle çağrı merkezinizi arayarak kayıt oluşturdum. Montaj fiyatı ve televizyonun duvara montajı hakkında 15.01.2024 tarihinde tarafıma bilgi verildi ve askı aparatının ücretsiz olduğunu, sadece montaj ücreti olarak 400 TL alınacağını öğrendim. Bu fiyat bilgisini cihazın modelini ve ev adresimi belirterek sordum. 17.01.2024 tarihinde montaj için randevu oluşturuldu. Ancak servis personeli, profesyonel olmayan bir tavırla eve geldi ve montaj yapmadan 900 TL talep etti. Ayrıca, ilk kurulum sırasında bana verildiği iddia edilen vidaları istediler. Bize vida verilmediğini söyleyince, 'O zaman gidin, ilk kurulumu yapan personeli ya da servisi bulun, onlar gelsin montaj yapsın' dediler ve mağduriyet yaşadık. Servis geleceği için randevularımızı iptal etmiştik ve sonuç itibarıyla montaj yapılmadı, herhangi bir işlem gerçekleşmedi. Arçelik servislerinin bu acemice çalışma sisteminden dolayı mağdur oldum. Acil olarak mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

22 Ocak 2024 10:16

Arçelik Duvara TV Montajı ne yazık ki hala yapılmadı Arçelik yetkilileri henüz bir çözüm bulmuş değil bu kötü yönetilen bir şirket olamaz karşınızda muhatap olabilecek işleminizi çözüme kavuşturacak bir yetkili bulamıyoruz bu kadar basit bir işlemi çözemeyen Arçelik başımıza cihazlarımızla ilgili büyük sorunlar gelse çözüm bulabileceğimizi hiç düşünmüyorum

19 Ocak 2024 10:43

Arçelik TV montajımız henüz yapılmadı koskoca Arçelik firması Genel Müdürlüğü kendisine ait olan servisine söz geçirip bir işi halledemediler çok yazık hala inceliyoruz deyip oyalıyorlar sürekli çağrı merkezinden arıyorlar buraya yazdığım için ama hiç birisinin birbirinden haberi yok hepsi inceleyip döneceğiniz diyorlar altı üstü 2 dakika lik telefon görüşmesi dinleyecekler çok komikler gerçekten sonuç hala yok

18 Ocak 2024 16:17

Arçelik TV Montajı sorunumuz hala devam ediyor 18.01.2024 tarihi ile iki tane çağrı merkezi çalışanı aradı ama hep bir tutarsızlık var onlarda çözüme kavuşturamıyor bir türlü basit rakamlar için yapın talimatı veremiyor Arçelik Genel Müdürlüğü servislerine söz geçiremiyor etkisiz kalıyor arayanların hepsi inceleme yapıyor güya ama bir sonuç yok 2. Günümüzdeyiz altı üstü bir TV duvara montaj yapılacak hiçbir şey çözemeyen Arçelik yapmışlar çok acemi şekilde yürütülen bir sistemleri var karşınızda şikayetinizi inceleyip dönüş yapabilecek yetkili bir kişi bile çıkmıyor sonuç yok hala herhalde bu işi beceremeyecekler

18 Ocak 2024 11:14

Arçelik TV Duvara Montajı hakkında dün şikayetimiz üzerine tarafımıza dönüş yapıldı çağrı merkezi tarafından askı aparatının ücretsiz ve yaşanılan mağduriyetten dolayı ücretsiz montaj talebinde bulundum ve bunun olabileceği söylendi fakat beni bugün randevu için arayan Pendik batı servisi askı aparatının ücretli olduğunu belirtti ve bende 1.100 TL gibi uçuk rakam istedi. Dün şikayetimde aparat ücretsiz diyen diğer servis ve çağrı merkezi bugün bana 1.100 TL rakam çıkartıp aparatın ücretli olduğunu söylüyorlar bu nasıl bir tutarsızlık bu nasıl acemice yönetim bir işi beceremeyen Arçelik duvara televizyon asılacak devlet meselesi yapıldı bir işi çözemedi servis ağının acemice yönetilen bir denetleme olmayan milletin kafasına göre fiyat biçtiği pazar yeri gibi bir servisleri var bu çok büyük bir ayıp güvenip Arçelik'e ürü alıyoruz ve paramızla rezil oluyoruz.

17 Ocak 2024 20:16 (Şikayetten 2 saat sonra)

Omer sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 13:51
Basri sonuçtan hiç memnun değil

Ücretsiz Denilen Montaj İçin Yüksek Ücret Talebi Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

03 Haziran 2025 12:36
Oğuz sonuçtan çok memnun

01 Şubat 2024 21:50
"Arçelik müşteri hizmetleri ve Arçelik genel merkezi aşırı ilgililer onlar direkt çözdüler. Arçelik servisi olmasa da müşteri hizmetleri ve genel merkez yardımcı oldu ve sorun çözüldü teşekkürler"
Arçelik'ten Sıfır Aldığım Televizyonun Kırık Gelmesi
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Duvara Montaj Ücret Şoku: Arçelik'ten Beklenmedik Talep

16 Ekim 2024 16:06