Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Çamaşır Makinesi Sarsıntı Ve Su Sızıntısı Sorunu

22 Kasım 2024 23:30

2018 yılında aldığım 7103 d çamaşır makinesi ilk kurulduğundan beri sürekli sarsıntılı bir şekilde çalışıyor. Hiç memnun değilim. Sarsıntıdan dolayı deterjan kutusundan sürekli su akıtıyor bu nedenle çamaşır makinemin boyası kabarmaya başladı. Buna bir çözüm üretilmesini istiyorum. Bir daha Arçelik'i asla evime sokmayacağım

23 Kasım 2024 12:48 (Şikayetten 13 saat sonra)

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 17:07
Tuğba sonuçtan çok memnun

Arçelik Çamaşır Makinem Yerinde Durmuyor.

Tuğba
30 Aralık 2023 12:33
"Şikayetimi yayınlarken değişim talep ettiğimi belirtmiştim ama hem çağrı merkezi hem servis ne yapsak düzelir diyerek makinenin ana kartını ve ayaklarını değiştirdiler. Fiyatını hemen ödemeyeceğimi, eğer sorunun çözülürse sonrasında ödeyeceğimi belirttim ve anlayışla karşıladılar. Yine sorunum çözülmeyince servis tekrar gelip yeni ana kart ve eski ana kart ile video kaydı alıp gitti. Ardından çağrı merkezi arayıp değişeceğini belirtti. 8 kg 8100 mt modelini 7.900 TL karşılığında değiştirdik. Şu an değişen makinemden oldukça memnunum. Artık gece kalkıp çalıştırabiliyorum. Çamaşırları sermesem ailem yıkandığını dahi anlamıyor. O derece sessiz diyebilirim, tabi eskisine nazaran. Bu denli değişimin olduğunu bilseydim önceden talep oluşturup kazan değişimine 3.200 TL para vermez, o parayı değişime verirdim. Sonuç olarak servis ve çağrı merkezinin ilgilerinden memnun kaldım. Kendilerine teşekkür ediyorum."
arcelik-camasir-makinem-yerinde-durmuyor-1.mp4
Enis sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 01:27
Arçelik Çamaşır Makinesi Sarsıntılı Ve Görültülü Çalışıyor
Battal sonuçtan hiç memnun değil

Battal
25 Şubat 2024 17:06