Arçelik Cam Kapaklı Buzdolabının Cam Kırılması Sorunu

20 Eylül 2024 16:255.242
19 Eylül 2024 20:26

Arçelik cam kapaklı buz dolabın alt kapak canı kendi kendine patladı bu camı bir kere daha değiştirmiştim bir dolabın camı kendi kendine nasıl patlar aklım almıyor mutfakta yemek yemiyor olsam inanmazdım bizzat yaşadım bu kadar adibi camı Arçelik nasıl kullanır şikayetçiyim bu dolabı kesinlikle tavsiye etmiyorum

21 Eylül 2024 12:12 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

7 Nisan 2025 15:56

Kaç ay oldu hala tarafıma bir dönüş yapılmadı hep aynı şeyi söylüyorsunuz fakat müşterilerinizle hiç ilgilenmiyorsunuz hiç çözüm odaklı değilsiniz dolabın kapağı hâlâ aynı şekilde kırık olarak duruyor

23 Ağustos 2025 09:38

Arçelik buzdolabının alt cam kapağı, kendi kendine durup dururken patladı. Bununla ilgili talep oluşturdum. Arçelik'in kendi Şikayet Var merkezinden sürekli olarak 'Sizi aradık, ulaşamadık' şeklinde mesajlar geliyor. Fakat telefonuma herhangi bir arama yapılmıyor. Daha önce de benzer bir sorun yaşamıştım ve hiçbir şekilde ilgilenmediler. Hiçbir yerden geri dönüş sağlanmıyor. Burada fotoğraflarla da bunu ispatlayacağım.

28 Mayıs 2025 16:05

Camlı Arçelik buzdolabının alt camı kırıldı nasıl yardımcı olursunuz

Yanlış Dolap Gönderildi Cam Farkı Ve Değişim Reddedildi

22 Haziran 18:5772

Samandıra Arçelik şubesinden bir buzdolabı aldık komşumuzun referansıyla gitmiştik onların aldığı dolabın birebir aynısı...

Tümünü Gör
Arçelik Buzdolabı Soğutmuyor, Kırmızı Işık Uyarısı Veriyor, BİP Sesi İle Ötüyor!

Arçelik BuzdolabıSoğutmuyor, Kırmızı Işık Uyarısı Veriyor, BİP Sesi İle Ötüyor!

Rabia
Arçelik Buzdolabında Ses Sorunu!

ArçelikBuzdolabında Ses Sorunu!

Önder
Arçelik Dolap Konusunda İlgisiz!

Arçelik DolapKonusunda İlgisiz!

Hüseyin
Arçelik 10 Gündür Mağdurum!

Arçelik 10 GündürMağdurum!

Zeliha