Arçelik 6133 Bulaşık Makinesinin İçinde Pas Ve Küflenme

16 Şubat 2024 15:283.963
Numan
15 Şubat 2024 20:16

Arçelik 61 33 flu bulaşık makinesinin içinde pas ve küfler meydana geldi ve bunun için yetkili servis çağrıldı yetkili servisten de kazanın değiştirilmesi gerektiği söylenildi ve kazan değiştirildi ardından iki kez yıkama sonrası tekrar aynı sorun meydana geldi bu sefer tekrardan çağrı açtığımda teknik personelimiz geldiğinde çok ilgisiz ve alakasızdı teknik personel arkadaşlarımız gelip makineyi alacaklar demişti ve makine alınmaya gelmedi ci kaynaklı sorun dendi ben sizin direk İstanbul şubenizi aradığımda makinenin birebir değişim gerektiği söylendi sadece orası değil nereye sorarsam sorayım aynı şekilde değişim talebi olması gerektiği söylendi ben de misli ile değişim olmasını istiyorum bu konuda bana yardımcı olmanızı da tarafımca söylemekteyim şöyle kısaca söyleyeyim toplasanız on kere kullandım bulaşık makinesini Nisan 2023 yılında kurulmuş olmasına rağmen doğru düzgün kullanamadım bile benim bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

16 Şubat 2024 16:35 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Numan
19 Şubat 2024 20:06
Eki aç

Ürün için Arçelik yetkilileri yetkili servise atıyor topu onlar bilgi verecek deyip onalarda kendi kafalarına göre parça sipariş edip parça degistirilerim diyor ürün deki parçalar bir sefer değişti tekrar aynı parçaları niye değiştiriyorsunuz dedgimizde yılda uc sefer parça değişimi diye cevap veriyorlar Herhangi bir gelişme sağlanmadı

Tümünü Gör
Arçelik'ten Değişimi Yapılan Sorunlu Makinemin Değişimini İstiyorum

Arçelik'tenDeğişimi Yapılan Sorunlu Makinemin Değişimini İstiyorum

Melek
Arçelik Onarım Yapılan Makinenin Son Durumu

Arçelik OnarımYapılan Makinenin Son Durumu

Hatice
Arçelik'ten Aldığım Makinemin Sorunları Bitmek Bilmedi!

Arçelik'tenAldığım Makinemin Sorunları Bitmek Bilmedi!

Melek
Arçelik Arıza Giderme İşlemi