Altınhan sonuçtan hiç memnun değil

Altus Yarım Kalan Montaj

Altınhan
26 Temmuz 2023 12:57

Altus bir klima aldım. Yaz mevsimi yoğunluktan dolayı montajın bir hafta sürebileceği söylendi. Tamam dedik. Bir hafta sonunda cuma günü montaj için geldiler. İlk başta dış ünitenin nereye kurulacağını söyledik sıkıntı olmayacağı söylendi. İçi ünite takıldı dış ünite takılacağı zaman yerin montaj yapılacak yerin ölçüsünün uygun olmadığı söylendi. Bizde yarım saat içinde oraya demir kaynağı yapacağımızı söyledik. Servis elemanı da abi ben bir saat gelirim diyerek gitti. Ve film başladı. Aradık kendisini işinin çok uzadığını yarın sabah ilk olarak bizim montajı bitireceğini söyledi ancak cumartesi de gelmedi. Aradığımızda cevap vermedi sonrada telefon aramalara kapattı.

Arçelik-Altus servisini defalarca aradık sorunu bildirdik her seferinde en kısa sürede çözüleceği söylendi ama bugün salı günü ve hala montaj yarım duruyor. Dükkanın önünde montaj için çekilen kablo ve borular sallanıyor. Sonradan öğrendik ki bize montaj için gelen servis tam o gün işi bırakmış ama 4 gündür Arçelik-Altus müşteri hizmetleri sorunu çözemedi, bir servis yönlendirmesi yapamadı.

Şu an biz aldığımız bayi üzerinden sorunu çözmeye çalışıyorum. Farklı bir servisin dün geleceğini söylendi ama yine gelen yok. 4 gündür aynı şey söyleniyor. Dün de bugün geleceklerini söylediler. Ben Arçelik servisinin hep iyi olduğunu duyardım ama maalesef bir servis yönlendirmesi yapmaktan bile aciz. 4 gündür yarım bir montajı yapamıyor bizi mağdur ediyor.

27 Temmuz 2023 15:21 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Emre
06 Temmuz 2024 22:57
Arçelik Altus Yetkili Servis Fiyaskosu
Arçelik Altus Yetkili Servis Fiyaskosu
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 19:40
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Melis
23 Ağustos 2023 11:03