İrem sonuçtan çok memnun

Altus Ütümün Tamir Edilmesi Ya da Değiştirilmesi

03 Ağustos 2023 19:30
İrem'in Teşekkür Mesajı
“Hemen ilgilenip arızayı giderdiler teşekkürler”

Altus buharlı kırışıklık giderici ütüyü alalı 1 sene olmuş daha çeyizime almıştım geldiğinde 1-2 kere denedim başka da kullanmadım kaldırdım şimdi kullanmak için çıkardım çalıştırıyorum hiçbir şekilde buhar vermiyor ısınıyor ama buhar vermiyor sadece ısınıyor.

Daha 1-2 kere kullandım denemek için nasıl 3. De çalışmaz servisi arıyorum bana çözüm linki atıyor çözüm linkindekileri zaten kullanım kılavuzundan bakarak yapmıştım. Servis talep edin diyor ücret alacaklar mı diyorum evet diyor. Ben niye garantisi olan ve benim hatam olmayan garanti kapsamındaki hizmet için ücret ödeyeceğim!

04 Ağustos 2023 13:19 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

09 Ağustos 2023 13:17

Hemen ilgilenip arızayı giderdiler teşekkürler

Ayşegül
Ayşegül

Ağustos ayında Altus dikey ütü aldım bir kere denemeden kaldırdım kenara bugün kullanayım diye çıkardım ısınıyor gram buhar vermiyor. Buna bir çözüm yolu istiyorum

Altus Mini Portatif Ütü Bozuldu

Fatma