Edanur sonuçtan hiç memnun değil

Altus Al 609 Nf Derin Dondurucu Ve Teknik Servisler

03 Kasım 2023 21:53

24.01.2023 tarihinde almış olduğum Altus al 609 nf 6 çekmece nofrost dikey derin dondurucu evime kurulduğu ilk günden beri soğutma sorunu veriyor. Üst iki çekmece soğutma yaptıysa da belli aralıklarla günler geçince tekrar eritme yapıyor ve içerisindeki ürünlerimizin bozulmasına sebep oluyor. 1-2 gün soğutma sorunu verdikten sonra tekrar normale dönüyor. Bu sorun belli periyotlarla devam ettiğinden derin dondurucuyu kullanamıyoruz. Sorunun çözümü için ilk günden itibaren defalarca teknik servis kaydı oluşturduk. Cihazın anakartı değişti ilerleyen günlerde tekrar sorun verdi bu sefer teknik servis cihazı alıp götürdü kompresör dahil bir çok parçayı değişti ancak cihazımız servisten geldikten sonra tekrar sorun verdi. Bir çok kez servis çağırmamıza rağmen sorun teknik servisçe onarılamadı. Bunun üzerine teknik servisten değişim talebinde bulunduk. Bu talebimiz teknik servisçe gerçekleştirilmedi. İstanbul / Beylikdüzü barış mahallesinde oturuyorum. Gürpınar, Esenyurt ve Beylikdüzü'NDEN gelen ekipler bize inanmadılar herhangi bir sorun görülmemektedir dediler. Bunun üzerine diğer gelen ekipler de talebimizi reddedip gelmediler. Şu an ne yapacağımızı şaşırdık çok mağdur olduk

profile profile
06 Kasım 2023 22:03

05 kasımda tekrardan aynı sorunu yaşadık değişim talebi başlattılar ama tekrardan teknisyenlerin bir sorun yoktur demelerinden dolayı talebimiz reddedildi. Bir sorun yoksa neden hala eritme yapıyor benim dolabım lütfen bir çözümü olsun artık

İlyas
İlyas

Aynı sorunu bende yaşadım 2 kompresör değişti tekrar eritmeye başladı sonunda ürünü değiştirdiler. Bu hafta yeni dolap gelecek.

Yasemin
Yasemin

Aynı sorun bizde de var servis ne diyecek bakalım. Sanırım Altus'un al 609 nf serisinde kronik bir sorun bu🤷‍♀️

Edanur

Bize gelen 3 teknisyen grup da inanmıyor sağlam raporu yazıyorlar, çünkü onlar gelene kadar tekrar donmuş oluyor

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Altus Derin Dondurucu İlk Günden Arızalı, Değişim Talebim Karşılanmıyor

Şeyma
14 Ekim 2025 07:00
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Altus Derin Dondurucu Rahatsız Edici Fan Sesi

Aykut
30 Kasım 2023 22:31

Altus Derin Dondurucu Karlanma Sorunu: Çözüm Sunulmuyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

Sevtap
18 Ağustos 2025 15:20