Hadi Kart A101 Aldatmacası

İsmet
22 Ağustos 2023 22:20

A101 hadi kartı, hadi mobil uygulamasında ''100 TL değerindeki kart sana özel ücretsiz! '' ve kartın sisteme yüklenmesi durumunda ''Kart ekle 20 TL kazan.'' ifadelerine rağmen kendileriyle çelişmiş olup 20 TL karşılığında müşterilere kartın satışı yapılmaktadır. Müşterinin ekstra olarak 20 TL kazanması mobil uygulamada vaat edilirken uygulamada böyle bir şey söz konusu değildir.
Mağazada kart aktif edildikten hemen sonra görevli tarafından verilen sözde hediye 20 TL geri çekilmiştir.

profile profile profile

Yorumlar (22)

Kıyas
Kıyas

Hadi kartı aldığım günden beridir sıkıntı yaşıyorum. 10 bin alış verişe erişince 1000 TL geri ödeme yapacağız diye mesajlr geliyordu ama yatmadı müşteri hizmetleri ile görüştükten sonra yatırıldı ama bakiyeden düşmüyor. Bugün bana mesaj geldi ekstra borcunuz 24 bin küsur ama ben o kadar alışveriş yapmadım müşteri hizmetlerini aradım hesaplarımın kontrolünükontrolünü sağladıktan sonra evet uyuşmazlık var dediler. Ya böyle bir şey nasıl olur anlamakta zorluk çekiyorum iki katı kadar extra ödeme nasıl neye göre tüketiciden istenilir. Bana dönüş yapacaklarmış. Bence herkes hesap özetlerini her zaman kontrol etsin demek dikkat etmezsek iki katı fiyatı yedirecekler

Ayşe

Hadi uygulaması için market içinde bir bey masada oturuyor ve kayıt alıyordu benden kayıt olmak lstedim ve kimlik istedi kaydı yaptığı evrak üstüne kimliğimi koyup arkalı önlü fotoğraf aldı tabletle biraz tedirgin oldum siz de böyle bir şey oldu m

Fatma
Fatma

Ben de aynısını yaşadım normal mi

Burak
Burak

Direk uygulamadan yapıyorsun kimlik istememesi lazım

İstanbul Esenler'de yaşadım

hadi-kart-a101-aldatmacasi-1.jpg
Beyza

Ben de aynısını yaşadım çok tedirginim bir an dalgınlıkla oldu

Beyza

Siz bunu hangi ilde yaşadınız acaba

İbrahim
İbrahim

Dürüst değiller, kart ücretsiz deyip hediye ettikler 20 TL yi geri aldılar, ilk ay para iadesi yaptılar, ikinci ay ise para iadesi yapmadılar, durumu A101 deki kasiyere iade yapılmadığını söyledim, sistemsel hata olabilir dedi. Kartı iptal ettim. SMS gönderilmemesini istedim ama hala SMS gönderiyorlar.

Kartı nasıl iptal ettiniz

Turgut

Ben bu şikayete şu an için katılmıyorum. 20 TL içinde hadi kart aldım ve para yüklemesi de yaptım A101'den yaptığım alışverişleri bu kart ile ödüyorum. %3 anında nakit ödeme kazanıyorum. İsimli karta başvurdum iki haftadır kuryenin bana ulaşmasını bekliyorum. Adresim de ulaşılmaz bir yerde değil. Bakalım ne zaman gelecek. Hadi Kartın sistemsel olarak bir sorunu yok.

Yasemin
Yasemin

Ben kartımı içinde 5500 TL var olarak aldım. Tam ödeme gününde ödedim tamamını faiz işlemedi fakat 20 gündür kullanamıyorum şifren yanlış dedi ve bloke oldu. 20 gündür düzeltmelerini bekliyorum

Özlem

Vallahi on gündür kullanıyorum çokta memnunumbaşvurumu yaptım banka görüntülü aradı sonra gidin A101 den alın kartınızı dediler alırken beş lira verdim o parada hesabıma yüklendi gayette güvenilir bir uygulama

Ön yüklemeli hadi kart

Gamze

Kredi kartı mı hadi kart

Turgay
Turgay

Kartımda yüklenmiş 300 TL olmasına rağmen 115 TL alışveriş yaptım kartım ödemedi neymiş efendim harcama limitimi aşmışım ya insana sormazlar mı karta parayı yükleyen ben borca alışveriş yapmıyorum kartımda parayı harcamak hakkım değil mi bu tür sorunlar yaşamak kim ister bu uygulamanızı gözden geçirin tam anlamıyla saçmalık

Be Tosun
Be Tosun

Bugün bir kadın boynunda hadi yazan bir kolyeyle yanıma gelip bana hadi uygulamasını tanıttı ve ben de üye oldum. Güvenlik açısından sorun olur mu? Ya da sizde böyle bir durum yaşadınız mı?

Direk uygulamayı telefon indirin sonra A101 e gidin uygulama çok güvenilir

Tuna
Tuna

Akbank kartından hadi kartına para attım fakat limitim olmadığı takdirde geri iade edildiğini söyledi ama Akbank kartıma ne bir para neden başka bir şey geldi Ben böyle terbiyesizlik görmedim Bununla ilgili tüm avukatlarıma başvuracağım.

Turgut

A101 de indirim kartı adında Mastercart vermişler hiçbir bildirim yapmadan yalanla hadi Mastercart sahibi oldum defalarca müşteri hizmetlerini aradım kartı iptal ettirmek istediğimi anlattım fakat hiç kullanmadığım kartın içinde 0,60 kuruş bakiye gözüküyormuş bunun A101 mağazalarından silinmesi gerektiğini ve sonrasında iptalin ancak gerçekleşeceğini söylediler fakat mağazada 0,60 TL bir ödeme imkansız olduğundan kartı da iptal edemiyormuşum0.60 TL sizde kalsın hiçbir şekilde size ait kartın sahibi olmak istemiyorum desem de yardım edemeyeceklerini söylediler ayrıca 0.60 TL kartı verirlerken içinde mevcut olduğunu öğrendim A101 resmen yalanla insanları kart sahibi yapıyorlar bundan böyle bugüne kadar her ihtiyacımda gittim A101 asla gitmiyorum. Selamlar, Saygılar...

Cemal
Cemal

Ne kadar saçma bir yorum yapmışsın adamlar alışveriş kartı yapmış almışsın sonra istemiyorsan kır at ne var yani bu kadar abartacak 0.60 kurşun peşine mi düştün iptal etsen ne olur etmesen ne olur sana burç mu çıkaracaklar

Kübra
Kübra

Merhabalar benim hadi uygulaması var şifre ve güvenlik sorunu unutum bir türlü giriş yapamıyorum her şey bloke durumunda çok zor durumdayım lütfen şifre sıfırlama linki iletirmisniz

Melis
Melis