Ziraat Bankası Mobil Uygulama Sürekli Şifre Kilitliyor!

Ziraat Bankası Mobil Uygulama Sürekli Şifre Kilitliyor!
15 Ekim 2023 02:29

Ziraat Bankası Mobil uygulaması son iki aydır illallah dedirtti! Güya şifre yenileme sıklığı 6 ay seçiyorum, hikaye... Bana göre saçma sebeplerle şifrem kilitleniyor. Elimde banka kartı ile gezer oldum. Konuyu 3 kere call center a ilettim, 1 kere de siteden yazdım. Hiçbir çözüm veya geri dönüş yok. Örnek vereyim, mesela aynı hesaba bağlı 2 hesabım arası para aktarıyorum oturum sonlanıyor ve şifrem kilitleniyor. Birine EFT yapacağım, IBAN kopyalamak için WhatsApp a geçiş yapıyorum oturum sonlanıyor ve şifrem kilitleniyor. Ziraat Bankası mobil uygulamasını arka planda açık unutuyorum hadi oturum sonlanıyor da şifrem niye kilitleniyor? Yeni kullanıcı hesabı ile giriş yapıyorum, işim bittikten sonra eskisiyle girerken şifrem kilitleniyor. Bu vb. Birçok durumda şifrem kilitleniyor ve artık bıktırdı. Mesela biraz önce, arka planda açık kaldığı için yine oturumu sonlandırıp şifremi kilitledi. Neden yaptı? Lütfen bir güncelleme ile şu yazılımsal olduğunu düşündüğüm hatayı düzeltin.

15 Ekim 2023 02:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Murat
Murat
22 Ekim 2023 18:20

Tabi efendim, siz aramayın ben yine aradım ve yine bir çözüm yok. Şifremin kilitlenme sebebini müşteri temsilcilerinin görme yetkisi yokmuş. Yazılım ekibine kimse erişemezmiş. Böyle kilitlendikçe ben uğraşmak zorundaymışım. Sonra da "Yardımcı olabileceğim başka bir konu var mı? " affedersiniz de neye yardımcı oldunuz da başka bir konu arıyorsunuz? Bir bakın bakalım son 2 ayda kaç kere şifrem kilitlenmiş, paylaşın da herkes bilsin. Belki 10 yıldır kullanıyorum, son iki aydır hata yapıyorum öyle mi? Bundan sonra ekran kaydı alıp paylaşacağım bakalım kimin hatası.

Perihan
Perihan

Aynı sorunu günlerdir bende yaşıyorum kaç kez aradım müşteri hizmetlerini nedir bu ya ben hesabımı istedig8m gibi kullanamayacakmiyim ilgilenin çözün bu sorunu ywterrr

Yusuf sonuçtan memnun

10 Eylül 2024 10:57
Ziraat Bankası Ziraat İnternet Şubesindeki Hata Nedeniyle Şifreler Kilitleniyor

Ziraat Bankasında Kartınız Yoksa Üvey Evlatsınız.

16 Temmuz 2024 18:07
Ziraat Bankasında Kartınız Yoksa Üvey Evlatsınız.

03 Mayıs 2025 22:08
Ziraat Bankası Mobil Uygulama Şifre Kilitlenme Sorunu Çözülmüyor