Ziraat Bankası Kredi Kartı Sorunu

Ziraat Bankası Kredi Kartı Sorunu
06 Temmuz 2024 10:57

Ziraat Bankası kredi kartımın temassız özelliği çalışmamaktadır. Müşteri temsilcisini arayıp yeni kart talep ettim. Visa ya da MasterCard olmasını rica ettim. Uygulamadan baktığımda kart Troy olarak gönderilmektedir. Israrla söylememe rağmen dikkate alınmıyor. Kartımın master ya da Visa olarak gönderilmesini rica ederim. Aksi takdirde bankanızla çalışmayacağım. Temassız alışverişlerde Troy kart ile sorun yaşıyorum. Kart tarafıma gönderilmeden acil çözüm istiyorum.

06 Temmuz 2024 10:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Muhammet
09 Temmuz 2024 11:37

Sayın ilgili, Uygulamadan baktığımda Visa olarak kredi kartım tanımlanmış teşekkür ederim fakat Troy olarak da kartım basımda Visa olarak ayrı bir kart basılma durumu var mevcut taksitlerimin olduğu kredi kartımın Visa olarak basılması talep ediyordum ayrıca bir kart istemiyorum.

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Bankası'ndan Uzun Vadeli Ve Uygun Faizli Kredi Kartı Yapılandırması Talebi

Dilara
09 Eylül 22:48
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Yurt Dışında Borcumu Ödemek İçin Ziraat Bankasından Bilgi Alamıyorum Çaresizim

Ece
12 Temmuz 00:46
Berra sonuçtan hiç memnun değil

Ziraat Genç Kart İle İnternette Ödeme Sorunu Yaşıyorum

Berra
21 Mayıs 13:05
Şifa sonuçtan hiç memnun değil

Şifa
10 Ocak 22:18