Irmak sonuçtan memnun değil

Yves Rocher Serum Sonrası Artan Sivilceler

26 Ekim 2024 11:34

Yves Rocher markasının sebo pure vegetal serumunu almıştım. Mağazasına gittiğimde oradaki çalışan bunu önermişti. Talimatlarına göre kullanmama rağmen yüzümde ki sivilceler arttı. Normalde bu kadar sivilce çıkmazdı bunu kullanmaya başlayınca oldu. Cildim bozuldu resmen. Lütfen en kısa zamanda yardımcı olun.

26 Ekim 2024 12:27 (Şikayetten 53 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

27 Ekim 2024 15:34

Değerli Müşterimiz, Tarafınızla yapmış olduğumuz görüşme sonucunda talebinizi çözümledik. Memnuniyetinizin markamız için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Irmak
Irmak
05 Kasım 2024 13:12

Şikayet çözülmedi ne sorunlu bir marka ya sevmedim bu markayı

Arzu sonuçtan çok memnun

Yves Rocher Sebo Pure Vegetal Serisi Cildimde Sorun Yarattı

01 Nisan 2025 01:55
"Yves Rocher markasına ve özellikle sürecimle ilgilenen Gökçe Hanım’a çok teşekkür ederim. Şikayetimle yakından ilgilenmeleri ve çözüm odaklı yaklaşımları beni gerçekten mutlu etti. Müşterisine değer veren bir marka olduklarını bir kez daha göstermiş oldular. Teşekkürler!"
Yves Rocher Sebo Pure Vegetal Serisi Cildimde Sorun Yarattı

26 Şubat 2024 01:27
Yves Rocher Serum Yüzümü Mayın Tarlasına Çevirdi

08 Nisan 2024 03:06
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Sebo Pure Vegetal Ürünleri Cildimde Sorun Yarattı

02 Nisan 2025 23:29
Yves Rocher Sebo Pure Vegetal Ürünleri Cildimde Sorun Yarattı
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 14:44

Yves Rocher Kategorileri