Vodafone İnternet Ve Şebeke İnanılmaz Çok Kötü

4 Aralık 2023 14:27455

3 adet hattımı Vodafone'a taşıdım. Maalesef internet o kadar ağır ki, basit bir alışveriş sitesine veya Google'a bile giremiyorum. 20 yıl önceki internet kadar ağır bir diğer hattımda da karşı tarafa ses kesintili gidiyor. Şebeke ve veri hizmeti çok kötü. Vodafone pişmanlıktır.

24 Aralık 2023 22:44

Vodafone bana 30gb interneti olan 3 tane hat sattı ama maalesef internetin kalitesiz olması sebebi ile sadece birkaç GB kullanabiliyorum Vodafone'un basit uygulamasına bile giriş yapamıyorum ayrıca telefon görüşmede problem yaşıyorum ayrıca Vodafone şikayet dinlememek için hiçbir şekilde müşteri hizmetlerine bağlamıyor yani sizi başından savıyor tobi diye bir robot koymuşlar hep bir sorunla karşılaşmadım diyor tüm hukuki işlemleri başlatacağımdan emin olun

5 Aralık 2023 12:58 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Vodafone ürünlerimizle ilgili tüm talepleriniz için size yardımcı olmaktan mutluluk duyar, Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

5 Aralık 2023 12:58

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İhtiyaç duyduğunuz pek çok konuda Vodafone Yanımda uygulamamızdan, Vodafone.com.tr’den ve Dijital asistanınız Tobi üzerinden 7/24 hattınız ile ilgili bilgi alabilir ve işlemlerinizi beklemeden gerçekleştirebilirsiniz Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

13 Aralık 2023 22:59

Beni arayıp kısa bir konuşma yapıp dalga geçtiler çözüm sunulmadı resmen şu an geçiş yaptığım 3 hattım interneti 90lı yılların interneti kadar ağır ve telefon görüşmeleri hep kesik çok pişmanım cezai işlem ödemeden bu operatörden çıkmak istiyorum kesinlikle Türk Telekom veya Turkcell başka da tanımam

13 Aralık 2023 23:06

İnternetiniz o kadar kötü ki Vodafone yanımda uygulamasına bile girilmiyor video paylaştım bakın

24 Aralık 2023 22:45

Sadece dalga geçmek için arıyorsunuz ama çözüm yok sadece dalga geçin

Vodafone'un Yavaş İnternet Hızı Sorunu

21 Aralık 2024 14:25279

"Müşteri hizmetleri tarafından çok kısa bir sürede arandım ayarlarım tekrar güncellendi problemim giderildi teşekkürler."

Vodafone İle Çekim Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

22 Kasım 2024 15:25359

"Teşekkür"

Vodafone Geçiş Tecrübesi Kötü

22 Temmuz 2023 15:54200

3 ay önce Vodafone geçtim ama ne yazık ki çok kötü bir tecrübe oldu. İnternete girmek çok zor. En merkezi yerlerde bile ...

Şehrin Merkezinde Bile Vodafone Çekmiyor, Mağduriyet Yaşıyorum

29 Ekim 2025 00:40707

Yıllardır Vodafone kullanıyorum, adıma 5 hat var ama son 2 yıldır öyle bir pişmanlık yaşıyorum ki anlatamam. Taahhüdümü ...

Vodafone'a Geçiş Sonrası İnternet Erişimi Sorunu

30 Haziran 2025 15:37137

Türk Telekom'dan Vodafone şirketine geçiş yaptım, internetin daha iyi olabileceğini düşünerek. Fakat hiçbir şekilde Voda...

Tümünü Gör
Vodafone Faturalıdan Faturasıza Geçiş

VodafoneFaturalıdan Faturasıza Geçiş

Maruf
Vodafone İndirimli Kampanya Sıkıntısı!

Vodafoneİndirimli Kampanya Sıkıntısı!

Okan