Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Su Sebili Yosunlaşma Yapıyor

Vestel Su Sebili Yosunlaşma Yapıyor
Şeyma
25 Eylül 2024 14:48

2 yıl önce aldığım Vestel SP 113 S markalı su sebilinde sürekli olarak sıkıntı yaşamaktaydım. Önce ılık kısmından buz gibi su gelmesiyle başladı. Daha sonrasında da içinden yosun parçası gibi parçalar gelmeye başladı. Bunun üzerine defalarca servise gitti geldi. Ozon temizliği yapıldığı söylendi fakat ürün hâlâ aynı şekilde su akıtıyor, içinde parçalar yüzüyor. Müşteri hizmetleri sürekli servis kaydı açıyor. Bir çözüm bulunamıyor, ürünüm servise gidip gelmekten deforme oldu. Çok mağdur edildik.

16 Kasım 2024 16:07

Vestel markalı su sebilimiz garanti süresi bittikten sonra arızalandı ılık kısmından buz gibi su vermeye başladı daha sonrasında su doldururken içinde yosuna benzer parçalar düşmeye başladı bunun üzerine ücret karşılığında ozon temizliği genel temizlik yapıldığı söylenerek düzeltildiğini söylediler fakat hiçbir şekilde ürünü tamir edemediler 10 kez belki daha fazla servis getir götür yaptı bu süreçte ürünümüze hasar verdiler ve tamir edilemedi bize en son yine ücret karşılığında yeni sebil gönderme teklifinde bulundular bizde kabul etmedik hem 4 ay boyunca mağdur edildik ücret karşılığında ürünümüzü tamir edemeyip üstüne tekrar ücret istemeleri doğru değil hem de ürünümüze hasar verdiler kanıt istediler video resim gönderdik ekip gönderdiler ekipleri de gelip görmesine rağmen yalan bilgi verip görmediklerini söylemişler şimdi elimizde hala bozuk olan bir ürün ile baş başa bırakıp dosyayı kapattılar hiçbir şekilde yardımcı olmadılar

30 Eylül 2024 14:50 (Şikayetten 5 gün sonra)

Canan sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Su Sebili Sorunları: Garanti Süresince Çözüm Bulunamıyor!

Canan
24 Ekim 2024 00:20
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Su Sebilindeki Arıza 2 Aydır Çözülemiyor, Değişim Ya Da İade Talep Ediyorum

Gamze
08 Ağustos 2025 15:16

Vestel Servisi Sonrası Sebilimiz Bozuldu Mağduriyetimiz Giderilmiyor

Nurten
13 Ekim 2025 21:15
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Su Sebilinde Çözülmeyen Normal Su Sorunu Ve İlgisizlik

Hüseyin