Vestel Klimanın Yüksek Motor Sesi Sorunu!

17 Aralık 2024 14:533.071

Vestel flora doğa 244 model klima aldım. Dış motor sesi yüksek çıktığı için kurulumun yapıldığı gün servis kaydı oluşturdum. Başıma gelince internette araştırma yaptım. Aynı modelde sıkıntı yaşayan bir çok kişi gördüm. İş işten geçti. Tabi

Sonraki gün servis geldi. Ses normal dedi. Israr edince motor pervanesini söküp ses bundan yapıyor diyerek. Yedek parça istediler. Yedek parça geldi. Değişen bir şey olmadı. Hâlâ motor sesi çok yüksek. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Tekrar servis çağırdım. Servis bugün geldi. Video duyulan sese normal dedi ve ekledi " Vestel klimalar böyle sesli çalışır. Normal" dedi. Bu ses nasıl olabilir? Böyle sesli çalışan bir cihaz ancak villada veya köy evlerinde kullanılır. Çünkü bu sese komşular dayanmaz. Bu ses içeride beni rahatsız ediyor. Bu sese bir çözüm bulunmasını istiyorum. Bu ses normal değil. Bir çok klima gördüm. Çalıştığım yerde kullanmadım. Böyle ses çıkaran bir cihaza denk gelmedim.

18 Aralık 2024 12:06

Bugün yetkili servis aradı. 17.12.2024 tarihinde gelip video çekmişlerdi. Genel merkez sesin normal olduğunu söylemiş. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapmıştım. Sorunu onlar çözecek

18 Aralık 2024 15:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Müşteri İlişkileri Yetkilimiz bildiriminizle ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Size 7/24 açık olan tüm iletişim kanallarımızı hatırlatmak isteriz. Vestel’de şikayetlerinizin çözümü tüm diğer kanallarımızda da mevcut. Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Alptekin
Alptekin
Benzer Şikayeti Var
13 Şubat 2025 11:50

Merhaba Hakem Heyeti ile ilgili bir çözüme ulaştınız mı bende aynı sorunu yaşıyorum

Vestel Klimamın Dış Ünitesi Aşırı Sesli Çalışıyor Servis Gelmiyor

Furkan
Furkan
29 Temmuz 2025 17:462.891

N11 online uygulamasından Vestel yetkili satıcısından Vestel Flora Doğa 24.000 BTU klima aldım, eve geldi. Kurulumu yapı...

2 Yorum

Vestel Klimanın Gürültü Sorunu Ve Çözüm Arayışı

Ayşegül
Ayşegül
17 Aralık 2024 09:321.104

Aldığımız Vestel klimanın daha ilk günden motorundan aşırı ses gelmeye başladı. Fan sesi falan değil, içeride oturanın (...

Tümünü Gör
Vestel Klimada Rahatsız Edici Ses Problemi

Vestel KlimadaRahatsız Edici Ses Problemi

Vestel Bu Klima Sesi Normalmiş!

Vestel Bu Klima SesiNormalmiş!

Oğuzhan

Erdogan
Vestel Yeni Klimada Sesli Fan Arızası

Vestel Yeni KlimadaSesli Fan Arızası

Selim
Vestel Inverter Klima Sorunlu!

Vestel Inverter KlimaSorunlu!

Onur