Vestel Klima Ürün Hakkında

20 Ocak 2024 01:13908

Merhaba ben Vestel klima aldım aldığım günden beri her gün ses çıkarıyor ve odayı ısıtmıyor belki 15 sefer servis geldi bir şey Yok diyorlar gidiyorlar. Sadece bir kereye içi ünite
değiştirdiler ve Yeniside ayını şekilde bozuk lütfen bana yardımcı olun lütfen. Şikayetvar sitesine çok güveniyorum.

22 Ocak 2024 10:20 (Şikayetten 2 gün sonra)

26 Ocak 2024 02:21

Merhaba hâlâ Vestel servisi bir çözüm bulamadılar ürün değişimi yapmadı lar.

26 Ocak 2024 02:34

Dün bana servisi geldi arkadaşlar her hangibi bir sıkıntı yok dediler ve servis arkadaşlar or dayken klimadan ses geliyordu hala bana söyledikleri normal dediler bir de banada dediler bu ürünüler hepsi öğle ses çıkarıyor dediler fabrika da bu ürünüler öğle çıkıyor yanı saçma saçma konuşup gitti ler ve odayı ısıtmıyor dedim onlar bana dedikleri klimanın performansı o kadar fazla bir şey beklemeyin ısıtmaz dediler.

26 Ocak 2024 02:40

A

Onur
Benzer Şikayeti Var
24 Ocak 2024 10:19

Bende de aynı problem var sürekli parça geliştirdik deyip gelip deneyip başarısız sonuçla geri dönüyorlar. Hemen iade edin, Vestel pişmanlıktır.

Vestel Yeni Aldığım Klimam 15 Gündür Sorun Çıkıyor

10 Temmuz 2024 13:14748

Vestel marka klima aldım yaklaşık 15 gün oldu sürekli sorun çıkıyor servis işini tam olarak yapmıyor. İlk gün boruda del...

Servis Ve Vestel Pişmanlığı

25 Ağustos 2023 13:11303

Vestel klima pişmanlıktır 3 sefer servis eve geldi. 15 sefer de aradın ancak ama sorunum çözülmedi. Her şey normal deyip...

Tümünü Gör
Vestel Marka Klimam Su Akıtıyor

Vestel MarkaKlimam Su Akıtıyor

Vestel Garanti Devam Ederken Dış Ünite Paslandı!

Vestel GarantiDevam Ederken Dış Ünite Paslandı!

Erkan
Vestel Doğa Flora İnverter Dış Aşırı Yüksek Sesli!

Vestel Doğa Floraİnverter Dış Aşırı Yüksek Sesli!

Abdurrahman
Vestel Klimada Rahatsız Edici Ses Problemi