Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
29 Temmuz 2024 15:07

23.02.2024 tarihinde Hepsiburada sitesinden satın aldığım ve 1 ay sonra kurulum montaj yaptırdığım Vestel Flora Doğa 182 A++ 18000 BTU Wi-Fi inverter Duvar Tipi Klimamda 15.06.2024 tarihinde içeriye su akıtma sebebi ile servis çağırdım. Montaj hatası diye belirtilen ve boru tesisatının duvar içine gömülmemesi gerektiği için dış yüzeyine ortalama 20 metrekare alçıpan duvar ile tesisatı gizledim. Dış üniteye giden su tahliye borusunu gizlediğim yerden giderde sorun olduğu için iptal edip, işlemi klimanın bulunduğu alanın hemen altına, orta yere boru indirip tesisatı düzelttiler, lakin sorun giderilmedi. 35 metrekare alanı 18.000'lik klima ile soğutamadım ve her yarım saate bir 1 litrelik şişe sürekli doluyor, ona rağmen de soğutma yapamıyor. Vestel ekibinin dış ünite için gideri tesisatı kendileri döşemesine ve ben gizlemek için alçıpan duvar ile kapatmama rağmen nasıl oluyor da su gider tesisatı problemli çıkıyor? Orta yere su gider borusunu çıkartıyorlar. Anlamsız, verimsiz, saçma sapan bir kurulum oldu ve klimam soğutmuyor. Amatörce yapılan bir iş neticesinde gelen ekip, merdiven harici iş yerimdeki koltuğa çıkıp kırıp derisini yırtıyor. Senelerdir tüm elektronik ürünlerimi yerlidir diye Vestel almaya çok özen göstermekteyim ama bu mağduriyet sonucu bir daha kesinlikle bu markadan herhangi bir ürün satın almayacağım ve tavsiye dahi etmeyeceğim.

02 Ağustos 2024 11:43 (Şikayetten 3 gün sonra)

Selçuk sonucu yetersiz buldu

Selçuk
23 Temmuz 2024 14:50

Abdulkadir
09 Temmuz 2024 02:59
Vestel Klima Farklı İç Ve Dış Ünite Gönderimi
Vestel Klima Farklı İç Ve Dış Ünite Gönderimi
Rojmin sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Klima: İlk Haftadan Arızalı, Çözüm Yok, Pişmanlık Var!

Rojmin
26 Temmuz 2025 17:38
Enes sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 13:12
Özcan sonucu yetersiz buldu