Bora sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Ekmek Yapma Makinesi

12 Şubat 2024 17:17

31 Ocak günü Cevahir şubenizden ekmek yapma makinesi satın aldım. Ancak ürün teslim edildiğinde çalışmadı. Ürünü ekteki belgelerle birlikte kargoya teslim ettim ve size ulaştığını belirtmek isterim. Bu konuda acil olarak ürünün yenisi ile değiştirilmesini rica ediyorum. Yeni bir üründe böyle bir sorun yaşamış olmamız bizi üzdü.

27 Şubat 2024 11:33

Merhaba 31 ocakta ekmek yapma makinesi aldım Cevahir şubenizden ürün kargo ile bozuk geldi size gönderdim geri fakat günlerdir geri dönüş yok her gün aramama rağmen farklı cevaplar alıyorum bu sorunumun bir an önce çözülmesini rica ediyorum acil şekilde

22 Şubat 2024 14:42

31 ocakta almış olduğum ekmek yapma makinesi bozuk çıktı 6 şubatta geri gönderdim hala herhangi bir dönüş yok sürekli aynı şeyleri söylüyorlar en kısa sürede dönüş yapacağız ve beni mağdur ediyorlar. En kısa sürede ürünümün yenisi ile değişmesini rica ediyorum

14 Şubat 2024 17:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Feyza sonuçtan çok memnun

Feyza
25 Ocak 2024 00:20
"Hazal hanım'a teşekkür ederim."
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
03 Mayıs 2024 15:00
Vestel Kaliteli Bir Marka Değil
Vestel Kaliteli Bir Marka Değil
Umut sonuçtan hiç memnun değil

30 Kasım 2024 18:19
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
30 Nisan 2025 14:11