Berkay sonuçtan hiç memnun değil

TurkNet'in Geciken Smartfy Kurulumu

28 Ekim 2024 23:57

Öncelikle TurkNet'e ait iki farklı adreste iki farklı abonelik kullanmaktayım. Bunlardan birisi gigafiber adlı hizmet. Önceleri güzel başlayan TurkNet serüvenim şu sıralar tansiyonumu yükseltiyor ne yazık ki. TurkNet abonelik başvurusu yaptığımda süreç normal seyrinde ilerledi, akabinde evim büyük diye Smartfy başvurusu yaptım. Hem yazılı olarak hem de müşteri temsilcisiyle görüşerek. İki kere TurkNet tarafından arandım ve onay alındı (bu aranmalar da başvurudan 1 hafta sonra falan, hemen değil). Üstelik son arayan hanımefendiye durumu izah edip daha önce arandığımı, defalarca destek kaydı açmama rağmen (destek kaydı oluşturduğunuzda 23.00'a kadar aranıldığı yazıyor, yalan. Günler, haftalarca aranmadım) sonuç almadığımı belirttim fakat inanmadı herhalde bana. Yani ben öyle hissettim :) Üzerine takribi 1 ay gibi bir süre geçti, hâlâ kimse kuruluma gelmedi, arayan soran da yok. Sanırım araçları bulunduğum bölgeden geçerken 'Şurayı da halleder misin? ' falan diyecekler çalışan arkadaşlara. Oysa İstanbul'un merkez ilçelerinden birinde ikamet ediyorum. Şaka gibi hizmet. Aboneliklerimi iptal edip başka firmaları değerlendirmeyi düşünüyorum.

30 Ekim 2024 09:44

Hala bir gelişme yok.

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Betül
13 Mayıs 2025 16:39
Yiğit sonuçtan çok memnun

Yiğit
04 Ocak 2024 21:23
"Çözüldü. Teşekkürler..."

Ayşe
12 Ocak 2024 14:45
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
04 Ağustos 2024 11:00