Buğra sonuçtan hiç memnun değil

TurkNet Yılan Hikayesi Dönen Nakil İşlemleri

27 Mayıs 2024 10:44

Sevgili TurkNet, neredeyse bir hafta oldu. Adres değişikliği sebebiyle nakil başvurusunda bulundum. Mobil uygulamanızdan iki kere başvuruda bulundum, nakil için her ne hikmetse başvuru bulunmuyor dediler. Sonra bir bayan aradı, destek kaydı açmıştım. Bunları kapatın dedi. Sizi nakil işlemleri için arayacaklar denildi. Ben de yeni abonelik yaptırayım dedim, sonra iptal talebinde bulundum. Bir beyefendi, yeni abonelik için sizi arayacaklar denildi. Sonra sizin nakil işleminizi yapalım dedi. Bir nakil işlemini yılan hikayesine çevirdiniz.

27 Mayıs 2024 13:10

Eşimin üzerine yeni abonelik formu doldurdum dün onu iptal edildi denildi M*** bey biraz önce aradı iptal edilmemiş ya bu kadar zor mu elektrik su doğalgaz abonelikleri inan daha kolay gerçek ten yazık sağ olsun M*** bey yardımcı olmaya çalışıyor

28 Mayıs 2024 22:10

27.05.2024 tarihinde tekrar uygulama üzerinden 3. Kez başvuru da bulundum vermiş olduğum tarih gözükmüyor resimleri ve videosu mevcut sonra bir randevu sisteminiz var denk gelirsek ne mutlu sözde iptal birim beni aramış ulaşamamış ama arayan yok bir müşteri temsilcisi diyor ki eski oturduğunuz adreste ADSL olan yerde fiber olan adresinize geçişi olmamakta diğer temsilciniz olur diyor benim yerimde siz olsanız ne yapardınız 200 TL fazla para ödeyip daha iyi bir hizmet almaya yönlendiriyorsunuz insanları müşteriniz aradığında yok Türk Telekom şöyle demeyin ben TurkNet abonesiyim muhatabım TurkNet. BDK şikayetçi olacağım

31 Mayıs 2024 06:28

Şimdi Türk Telekom'u bekliyoruz 2 yıl önce hem telefon ve internet vardı telefon paketini iptal ettirmiştim o emir açık kaldığı için Türk Telekom'u bekliyoruz umarım hızlı olur

01 Temmuz 2024 06:07

1 Temmuz oldu internet maalesef gelmedi

06 Temmuz 2024 01:17

Sonunda iptal etmek zorunda kaldım

12 Eylül 2023 15:36

26 Mayıs 2025 17:37