TurkNet Ev İnterneti Ve Fiber Altyapı

Volkan
06 Haziran 2024 16:40

TurkNet ev interneti aboneliğim mevcut ve bir süredir kullanıyorum. Alt yapının desteklediği internet hızı 100 Mbit olarak gözükmesine rağmen maksimum 80 Mbit hız alabildim. Bunun dışında herhangi bir sorun yaşamadığım için devam etme kararı aldım. Yaklaşık bir aydır 3 kez TurkNet tarafından arandım altyapı değişikliği nedeniyle. Sırasıyla birinci görüşmede "Fiber altyapısı değişikliğine gidildiğini, fiber altyapıya geçmek zorunda olduğumu, ADSL portlarının kapanacağı ADSL ev interneti kullanamayacağımı, altyapı değişikliği kapsamında 2500 TL altyapı ücreti ödeyeceğimi, ADSL'le aynı hızda internet için 299 TL olan faturamın 499 TL olacağını, başka bir sağlayıcıya geçsem bile 2500 TL olan altyapı ücreti ödemem gerektiğini" söylediler. Kabul etmedim ve gerekirse aboneliğimi iptal edeceğimi belirttim. Tamam deyip kapattılar. 1 hafta sonra TurkNet tarafından tekrar arandım ve " 1500 TL altyapı ücreti ödeyerek fiber internete geçebileceği, istemezsem 399 TL'ye ADSL paketlerini kullanmaya devam edebileceğim" söylendi. İstemiyorum deyip kapatma talebi oluşturdum. Aradan geçen 7-10 günlük süre sonrasında (bugün) tekrar arandım " 500 TL karşılığında fiber internet alt yapısına geçebileceğim istemezsem 399 TL'ye ADSL aboneliğimin devam edebileceği söylendi. Müşteri temsilcisine de durumu izah ettim ve 2500 TL lik altyapı ücretinin nasıl 500 TL'ye düştüğünü izah etmesini istedim. Verebildiği tek cevap " Yan firmalar tarafından aranmışsınız." Oldu. Yan firmalar benim sizde aboneliğim olduğunu, hangi hızda internetim olduğunu nereden biliyor? Ayrıca kabul etsem TurkNet'ten kurulum için gelmeyecekler mi? Dedim ve telefon suratıma kapandı. 500 TL lik iş için 2500 TL istemek nedir gerekli açıklama yapılmazsa dava edeceğim. Nasıl olsa her seferinde "Güvenliğiniz için görüşmelerimiz kayıt altına alınıyor." demesini biliyorsunuz.

profile profile

24 Eylül 2023 17:24
Pusat sonuçtan memnun

Pusat
04 Aralık 2023 17:07
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
02 Mart 2024 14:23
Bulent sonuçtan memnun değil

Bulent
03 Mayıs 2025 15:59
fiber-internette-taahhut-edilen-hizin-surekli-dusuk-kalmasi-ve-cozum-eksikligi-1.pdf
TurkNet Kategorileri