TurkNet Başvuru Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

TurkNet Başvuru Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği
Yusuf
09 Ağustos 2024 16:12

12.07.2024 tarihinde TurkNet'e başvuruda bulundum ve tüm evraklarımı eksiksiz yükledim. 21.07.2024'te TurkNet, 'Başvurunuzun teknik bir sorunla ret aldığını görmekteyim' olarak geri dönüş sağladı. Ayrıntısını öğrendiğimde, Türk Telekom ekiplerinin beni aradığını ve istemediğimi söylediğim için iptal edildiğini öğrendim. Sonra tekrar kayıt oluşturduk.

03.08.2024 tarihinde tekrar geri dönüş aldım. 'Sizi internet başvurunuzu yaptığımızda ankastre uygun değil şeklinde hata aldığımızı iletmek için aradım, ulaşamadım. Konuyla alakalı Türk Telekom ile iletişime geçtim, dönüş yapıldığında tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır' denildi. Ben de binada böyle bir sorun olmadığını ilettim. Tekrar kayıt oluşturuldu.

07.08.2024 tarihinde tekrar geri dönüş aldım. 'Başvurunuz ile ilgili ekiplerimiz ile iletişime geçtiğimizde ankafte şaft yok, bina izni verilmedi, şaft boşluğu bina yapımında olması gereken kablo çekimi boşluk alanının olmaması nedeni ile yaşanan kablo sorunu olduğu bilgisidir' denildi. Alakası yok, binada 6 dairede internet kullanılıyor ve süre zarfında kimse beni aramadı, binaya da girebilmesi için zile basma gibi bir durum olmadı. Binanın içinde fiber kutusundan evime gelen kablo mevcut. Haftalardır yalan beyanlar iletiliyor. Bunları TurkNet'e ilettikten sonra bana şu cevap döndüler:

Merhaba Yusuf Bey, dairenize kadar fiber kablonuzun çekili olduğu bilgisini TT ekiplerine ilettik. Sürecin takibini sağlamaktayız. TT ekipleri bağlantı ve modem kurulumunuz için sizlerle irtibata geçecektir.

Haftalardır ankafte sorun var, dairenize kablo yok denilen konu şimdi birden dairenize kadar fiber kablo varmış oldu. Bu da yetmez yetmedi yetmeyecek herhalde. Bugün tekrar iletişime geçtim. Ticket kapanmış, tekrar açılması gerekiyormuş. Onayım gerekliymiş. Açarken arkadaş dairemin portunun kapandığını gördü. Bunun için de tekrar Türk Telekom ekiplerine ileteceğini söyledi. Ya abi siz ne yapıyorsunuz? Allah aşkına dalga mı geçiyorsunuz? Gelen evde fiber kablo var, şu modemi getirin, takın yeter artık.

TurkNet Abone No: 4017865

Can sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 12:31
Gigafiber Randevu Sorunu Ve İletişim Eksikliği

04 Ekim 2024 16:36
Fiber Dönüşümünde Bitmeyen Bekleyiş ve İletişim Sorunları
Talha sonuçtan hiç memnun değil

Talha
04 Ekim 2024 22:45