Gizer sonuçtan hiç memnun değil

TurkNet Antalya İnternet Sorunu

Gizer
02 Kasım 2023 19:01

TurkNet internet kullanıyorum ve son 3 haftadır ciddi bağlantı problemleri yaşıyorum. Günde minimum 50-60 kez kopma, bağlandığında ise düşük hız sorunu yaşıyorum. Hız testi yaptığımda 4-9 Mbit hız erişimim olduğunu görüyorum. Minimum 80 Mbit hız alacağım söylendiği yerde 3 haftadır video izleyemeyecek, arka planda şarkı açamayacak kadar kötü durumda.

Müşteri hizmetleriyle canlı iletişim kuramıyorum. Biz sizi arayacağız deniyor ve arayan soran olmuyor. Oluşturulan şikayet kaydı boşa gidiyor. Az önce internetim olmamasına rağmen yapmış olduğum şikayet kaydına binaen tarafıma mesaj atıldı ve 90mbit hızla internete bağlanıyorsunuz sorun görünmüyor dendi. İnsanlarla resmen dalga geçiyorlar. Vermedikleri hizmetin parasını istiyorlar 3 haftadır mail bile gönderirken sorun yaşıyorum ama fatura tarihinde 300 TL alacaklar bu resmen haksızlık.

profile profile

Bekir
Bekir
Şikayeti Çözüldü

2-3 yıldır bu hizmeti kullanıyorum haftalık destek kaydı oluşturmasam da ayda bir kez garanti arıza kaydı açıyorum, kötü kalitesiz internet hele son iki gecedir yaşadığım sıkıntı dillere destan, bir de kendi sitelerinin hız testi yüksük çıkıyor

turknet-antalya-internet-sorunu-1.jpg

Metehan
16 Haziran 2024 01:44

Melih
08 Mart 2024 21:08
TurkNet Kopma Sorunu Ve İlgisizlik.
Yasemin sonuçtan memnun değil

Yasemin