29 Kasım 2024 12:23

Trendyol, T*** Chocolate yanlış ürün gönderip daha sonra iade ücretini yatırmıyor. Sorumsuz davranıyor, mesajlara cevap vermiyor. Trendyol sitesinden T*** Yenidoğan çikolatası sipariş etmiştim. Kutu üzerine önce 'D****' yazılmasını söyledim. Daha sonra 'D****' yerine isim değiştirip 'A**' yazılmasını rica ettim. Satıcı durumu teyit edip istediğim şekilde yazılıp gönderileceğini söyledi. Bana gelen sipariş 'D****' yazılmış haliydi. Günlerce ulaşmaya çalıştım, geri dönüş olmadı. En son gelen dönüşte önce 'D****' olarak belirttiğimi, daha sonra herhangi bir düzeltme yaptırmadığımı söylediler ve beni suçlu çıkarmaya çalıştılar. Elimde ekran fotoğrafları var.

Ben ürünü iade ettim, onlara ulaşmış durumda. İade ücreti yatırma süresi geçmesine rağmen hiçbir şekilde paramı iade etmediler. Trendyol ile kaç kere iletişime geçtim, onlar da sürekli talep oluşturup duruyorlar. Bir şey yaptıkları yok, ne satıcıya ulaşma ne başka bir şey, yani anlamıyorum. 500 TL için beni doğum öncesi uğraştırdıkları şeylere bak. Trendyol'dan da şikayetçiyim, satıcıdan da. Trendyol müşterisiyim, yıllardır tüketici arkasında duran yok. Ücretimin yatırılmasını istiyorum.

26 Eylül 2023 13:12

20 Temmuz 2023 12:52
İrem sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 21:30
Trendyol Yanlışı Ve İlgisizliği
Trendyol Yanlışı Ve İlgisizliği

12 Ekim 2023 17:29
Şule sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 15:47
Trendyol Artık Alışveriş İçin Uygun Değil!

Trendyol Kategorileri