Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol'da Yüz Güneş Kremi Kategorisinde Onay Sorunu

08 Aralık 2024 14:33

Trendyol'da 1061262 satıcı ID ile satış yapmaktayım. Trendyol'da yüz güneş kremi kategorisinde bir türlü onay alamıyorum. 36 saat içinde dönüş yapmaları gerekiyor ama 4 gün 10 saat sonra ortalama dönüş yapılıyor. Aynı yüklediğim faturayı yüz temizleyici kategorisi onay veriyor. Tonik kategorisi onay veriyor. Yüz kremi kategorisi onay veriyor ama yüz güneş kremi kategorisi onay vermiyor, 5 kere yükledim. Açıklamayı yazdım. Faturadaki stok adetim uyuşuyor, GİB sorgum fatura silsilesi uzanıyor ve GİB'te gözüküyor. Bu kategoride sürekli sorun yaşanıyormuş, birkaç satıcı arkadaşımla görüşmeye istinaden. Bu kategoride kolladıkları bir firma olabilir. Bence buradaki kişilerin değişim zamanı gelmiş olabilir, 1 aydır onaylatamadım. Öteki pazar yerlerinde sorun hiç yaşamadık, yetkililere duyurulur.

Faturalar GİB'te çıkıyor ama GİB'te kaydı yok diyorlar. O zaman sahte fatura yüklenmiş olmuyor mu? Böyle bir red nedeniyle nasıl müşteriye dönüş yapıyorsunuz da mağazayı kitlemiyorsunuz? Faturadaki stok adeti uyuşmuyor diyorlar. Onay veren kişi olarak doğru stok adetini yazarak onay verebilirsiniz. 4 günde bir cevap veriyorsunuz, herkesin ticareti var, ödemesi var, ona göre ödeme planı yapılıyor. İlk defa ürün onaylatmaya çalışıyoruz. Yetersiz stok adeti yazılmış? Yetersiz stok adeti derken, senin görevin silsile distribütör firmaya uzanıyor mu onu kontrol etmek. Stok adeti seni ilgilendirmiyor. Sen stok kontrolü yapmıyorsun, orijinallik kontrolü yapıyorsun.

26 Aralık 2024 03:26

22 Ocak 2025 00:31

Trendyol'da Fatura Onaylama Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Bahadır
12 Aralık 2024 14:39
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Satıcı Destek Ve Yetkililer Ürünlerimi Onaylamıyor

Furkan