Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Şahin
31 Ekim 2023 20:06

Satıcı: Ayaz İletişim TR
Aşağıdaki 2 ürün 21 Ekim Cumartesi günü teslim edilmiştir. Trendyol üzerinden 2 adet Apple Airpods 2. Nesil Bluetooth Kulaklık TYC00314117429 kulaklık aldım ürünleri 22.10.2023 pazar günü açtım denedik eşimle beraber bir sıkıntı yoktu bunun üzerine pazartesi günü şüphelenip ürünlerin seri numarasından kontrol ettim ve görsele ekleyeceğim hatayı aldım.

2 ürününde seri numarası aynıydı bunun üzerine Trendyol ile iletişime geçip durumu izah ettim ürünü açtın mı dediler. Açtım dedim bunun üzerine. Faturamı kurumsal fatura olarak kestirdiğim için. Dediler. Ürünü Servise götürüp ürünün orijinal olup olmadığını inceletip oradan bir rapor ile getirin dediler. Bunun üzerine Ben 7 gün boyunca Satıcıdan fatura bekledim bu 7 günlük süreçte satıcıdan garanti belgesi istedim.

Satıcıdan garanti belgesi yok diye mesaj geldi Fakat Trendyol asistandan garanti belgesinin olmadığını ve faturamın 2 yıl garanti belgesi olduğunu söylediler. Trendyol destekten bana gelen mesajda satıcıya ulaşılamadığı için
Değerli Müşterimiz, 2943645465 teslimat numaralı ürünün satın aldığınız satıcısına ulaşamadığımız için ve satıcı artık platformumuzda aktif olarak satış yapmadığı için ücret iadeniz satıcı firma tarafından gerçekleştirilememiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bana böyle bir mesaj geldi. 28.10.2023 den tekrardan Trendyol müşteri hizmetleri ile görüştüğümde 3 gün ürün orijinalliği kontrol edilip tarafınıza dönüş yapılacak denildi fakat Herhangi bir şey yok 31.10.2023 tarihinde tekrardan talep açıldı bekliyorum. Son olarak eklemek istediğim ürünler açıklama kısmında orijinal diye satılıyor buna Trendyol nasıl müsaade etti?

28 Haziran 2024 22:52

03 Nisan 2024 20:14
Trendyol "Başının Çaresine Bak" Dedi, Paramı Alamıyorum
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 13:39
Trendyol'dan Satış Sonrası Hizmet Hayal Kırıklığı
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
30 Nisan 2024 00:56
Trendyol Airpods 3. Nesil Garanti Sorunu
Haydar sonuçtan hiç memnun değil

Haydar
07 Haziran 2024 22:24