Trendyol Ve Fresh Belle Markasından Yaşadığım Mağduriyet

Trendyol Ve Fresh Belle Markasından Yaşadığım Mağduriyet
Şevval
18 Nisan 2024 13:25

Trendyol uygulamasından sipariş verdiğim marka Fresh Belle'dir. Bana uygun fiyatlı krem alabilmem için indirimden faydalandığımı sanıyordum, ancak en az üç ürün sipariş vermem gerekiyordu. Sipariş verdikten sonra ne siteye ne de siparişlerime ulaşamadım ve fiyatlar da farklı görünüyordu. Sipariş listemde geri iade kodu istediğimde, bana ödediğimin yarı fiyatının bile olmayan bir meblağın hesabıma yatırılacağını gördüm. Bu markadan ve Trendyol'un bu marka ile çalışmasından şikayetçiyim. Örneğin, bir ürün 8 TL iken, en az üç adet alırsanız 24 TL ödüyorsunuz; ancak siparişler kısmına girdiğinizde adet fiyatlarını 1.60 kuruştan hesaplanıyor ve ürün fiyatını geri iptal ettiğinizde de ödeme yapılmıyor. Gelen ürünlerin paketleri ise açık, jelatinsiz ve içine ne konduğu belli olmayan ürünlerdir.

Sibel
Sibel

Trendyol'da satış yapan Freshbelle markasından şikayetçiyim. Kampanyalı olarak aldığımı düşündüğüm 3 adet Yaşlanma Karşıtı Ve Kırışıklık Giderici Krem (bir ürün 8 TL olarak görünüyor ve en az 3 adet almak zorunlu) ve 2 adet detoks çayı yerine 1 adet göz altı bakım kremi tarafıma yollanmıştır. Ayrıca, kargo parası ödememek için de Trendyol'un ürününü satın aldım. Firmaya ulaşılamıyor. Üstteki yorumu okuyunca tek olmadığımı anladım. Başka insanların da mağduriyet yaşamasını istemediğim için ilk defa bu platformu kullanıyorum. Dilerim Trendyol bu şikayetleri görüyordur ve buna müsaade etmez. Her gün bu şekilde 30 kişiye ulaşsalar (daha fazla olma ihtimali de olabilir) ayda 900 kişi eder. Bu çok ciddi bir rakam ve Trendyol'un kurumsal itibarına da uygun değil.

Nisa sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 11:53
Rabia sonuçtan çok memnun

14 Kasım 2023 12:10
Trendyol Siparişimi Fiyatı Arttırdıkları İçin İptal Ettiler
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 20:57
Trendyol Kategorileri