Nisa sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 11:53

Trendyol üzerinden Fresh Belle markasına ait 15 tane ürün satın aldım. Tanesi 8 TL'ye düşmüştü ve sınırlı sayıdaydı fakat bir tane ürün alınamıyordu en az üç tane sepete ekleniyordu ve 5 al 1 öde kampanyası vardı o yüzden beş ürün toplam 8.00 TL yani tanesi 1.60 TL'ye geldi.

Bir siparişimde 15 ürün diğer ayrı siparişimde onlar da ayrı ayrı ayrı birer ürün verdim tabi onlar daha gelmedi. Şu an görselde gördüğünüz 15 tane sipariş verdiğimin kargosu yani içinden bir ürün çıktı. :) dışından ambalaj yok, içinde, ambalaj yok, ürünün yarısı boş ve çok ağır kokuyor.

Kesinlikle orada açılmış denenmiş çöpe atmamak için de satışa çıkarılan bir ürünlerden biri. Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım ne gerekiyorsa da yapacağım kimsenin sağlığıyla parasıyla zamanıyla oynanılmaz. Ayrıca satıcı ürünleri sattıktan sonra adını profilini her şeyi değiştirdi ve bütün ürünleri yayınından kaldırdı.

Nisa
Nisa
02 Haziran 2024 23:47

Bahsettiğim diğer ürünler de geldi yine eksik yine alakasız. Satıcılara ayrı ayrı yazıyorum fatura göndermiyorlar Trendyol'a da ulaşmaya çalıştım talep oluşturuldu diyorlar ama yine fatura yok fatura olmadığı için de Tüketici Hakem Heyeti'ne de şikayet edemedim mağdur olduğumla kaldım Trendyol'a da yakıştıramadım

Trendyol Ve Fresh Belle Markasından Yaşadığım Mağduriyet

Şevval
18 Nisan 2024 13:25
Trendyol Ve Fresh Belle Markasından Yaşadığım Mağduriyet
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2024 12:28
Trendyol Müşteri Mağduriyeti Yaratıyor!
Trendyol Müşteri Mağduriyeti Yaratıyor!

Atılgan
13 Eylül 2023 19:45