31 Aralık 2024 21:54

Trendyol'dan 45 gün önce mağaza açtım. Açtığım mağazadaki ürünlerimin hepsini trendyol.com kataloğundan ekledim. Dün 'Bir ihlal puanı aldınız' diyerek 48 ihlal puanı yazıldı ve üründe ne bir şikayet ne bir iade, sattığım ürünle ilgili ne bir sahte ürün şikayeti ne de başka bir sorun olmamasına rağmen mağazam muazzam bir şekilde kapatıldı. Dediğim gibi, bu ürünü ben satmamışım; benim ürünümle ilgili herhangi bir sahtecilik ya da sahte olduğuna dair bir şikayet yok. Ayrıca, bu ürünün sahte olduğuna dair bir belge de yok. Elimdeki bütün belgelerle ve faturalarla durumu açıklamama rağmen mağazamı kapattılar. Aldığımız yerler belli, sattığımız yerler belli, evraklarımız orijinal. Sattığımız marka ve ürünlerimiz orijinal, ama ısrarla ürün için herhangi bir şikayet olmamasına rağmen mağazamızı kapattılar. Gerekli destek birimlerine, 'Bakın, bu ürünü biz satmamışız, herhangi bir şikayet yok, herhangi bir geri iade ya da sorun yok, herhangi bir kusur yok. Bakın, sattığımız bütün ürünlerin listesi burada' dememize rağmen mağazamızla ilgili geri dönüş alamadık. İçerideki paramız da aynı şekilde, günü geldiğinde ödeme yapmıyorlar. Trendyol pişmanlıktır. Çünkü ilgilenmiyorlar. Benim gibi birçok satıcı vardı, 'Boş verelim, bu satmasa da olur' diyorlar. Yani bizim ürünümüz ve bizimle ilgili bir şikayet olmamasına rağmen, ürün listemizde bulunduğu için kapanışını yapıyorlar.

31 Aralık 2024 21:28

Trendyol partner 45 gün önce mağaza açtım açtığım mağazadaki ürünlerimin hepsini trendyol.com' katalogdan ekledim dün bir ihlal puanı aldınız diyerek 48 ihlal puanı yazıldı ve üründe ne bir şikayet ne bir iade sattığım ürünle ilgili ne bir sahte ürün hiçbir şey olmamasına rağmen muazzam direk kapatıldı diyorum ki bu ürünü ben satmamışım benim ürünümle ilgili herhangi bir sahte veya sahte olduğuna dair bir şikayet yok ya da Bu ürünün sahte olduğuna dair bir belge yok elimdeki bütün silsile ile faturaları sunmama rağmen mağazamı kapattılar aldığımız yerler belli sattığımız yerler belli evraklarımız orijinal sattığımız marka ve ürünlerimiz orijinal ama ısrarla ürün için herhangi bir şikayet olmamasına rağmen mağazamızı kapattılar gerekli destek birimleri diyoruz ki bakın bu ürünü biz satmamışız herhangi bir şikayet yok herhangi bir geri iadede herhangi bir sorun yok herhangi bir kusur yok bakın sattığımız bütün ürünlerin listesi burada her şeyiyle sunmamıza rağmen mağazamızla ilgili geri dönüş alamadık içerideki paramız aynı keza günü geldiğinde ödeme yapmıyorlar trend yok pişmanlıktır arkadaşlar çünkü ilgilenmiyorlar benim gibi birçok satıcı vardı diye diyor boş verelim Bu satmasa da olur yani sizin ürününüz ve sizinle ilgili bir şikayet olmamasına rağmen ürünün listenizde bulunduğu için kapanışını yapıyorlar

31 Aralık 2024 21:24

Trendyol'dan 45 gün önce mağaza açtım açtığım mağazadaki ürünlerimin hepsini trendyol.com' katalogdan ekledim dün bir ihlal puanı aldınız diyerek 48 ihlal puanı yazıldı ve üründe ne bir şikayet ne bir iade sattığım ürünle ilgili ne bir sahte ürün hiçbir şey olmamasına rağmen muazzam direk kapatıldı diyorum ki bu ürünü ben satmamışım benim ürünümle ilgili herhangi bir sahte veya sahte olduğuna dair bir şikayet yok ya da Bu ürünün sahte olduğuna dair bir belge yok elimdeki bütün silsile ile faturaları sunmama rağmen mağazamı kapattılar aldığımız yerler belli sattığımız yerler belli evraklarımız orijinal sattığımız marka ve ürünlerimiz orijinal ama ısrarla ürün için herhangi bir şikayet olmamasına rağmen mağazamızı kapattılar gerekli destek birimleri diyoruz ki bakın bu ürünü biz satmamışız herhangi bir şikayet yok herhangi bir geri iadede herhangi bir sorun yok herhangi bir kusur yok bakın sattığımız bütün ürünlerin listesi burada her şeyiyle sunmamıza rağmen mağazamızla ilgili geri dönüş alamadık içerideki paramız aynı keza günü geldiğinde ödeme yapmıyorlar trend yok pişmanlıktır arkadaşlar çünkü ilgilenmiyorlar benim gibi birçok satıcı vardı diye diyor boş verelim Bu satmasa da olur yani sizin ürününüz ve sizinle ilgili bir şikayet olmamasına rağmen ürünün listenizde bulunduğu için kapanışını yapıyorlar

Yorumlar (5)

Esra

Destek yanıtınız geldi mi? Mağazanız açıldı mı?

Umutcan
Umutcan

Ödemeniz ne durumda benzer durumda olanlar yazabilir mi ödeme 1 ay da geliyor denildi

Esra

Merhaba sizlerin mağazanız kapandıysa açıldı mı?

Talha
Talha

Merhabalar, durumda bir gelişme oldu mu acaba şu an durum nedir

Esra

Merhaba sizlerin mağazanız kapandıysa açıldı mı?

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 21:35

21 Temmuz 2023 23:39