Trendyol Kurye Aracıma Çarptı Ve Kaçtı

Trendyol Kurye Aracıma Çarptı Ve Kaçtı
13 Aralık 2023 21:32

Trendyol kuryesi arabama çarptı ve kaçtı. 13.12.2023 Çarşamba akşamı saat 18:20'de Çakmak Poligon Caddesi, İBB Çakmak Yüzme Havuzu önünde kontrolsüz bir şekilde hızla ters yönden gelerek şoför kapı kısmına çarptı ve yine ters yönden aynı hızla kaçtı. Motorun plakasını almış olmama rağmen, polisler sorguladığında plaka çıkmıyor. Zaten bundan cesaret alarak kaçıyorlar ve bu sorumsuzlukla motor kullanıyorlar. Yarın ilgili bölgenin karakoluna başvuracağım. Kamera kayıtları için, kaza yaşanabilir; ancak bu şekilde olay yerinden kaçmak ve ters yönden kontrolsüz bir hızla gelmek kabul edilemez. Trendyol kuryelerinin muhtemelen ehliyetsiz çalıştırıldığını ve motorların kaskolarının olmadığını düşünüyorum. Aksi takdirde bu tablo böyle yaşanmazdı. Umarım yorumumu görüp, çalıştırdıkları kuryenin bulunması için kendileri de yardımcı olmayı talep ederler; ancak bir aksiyon alınacağını sanmıyorum, çünkü burası Türkiye. Ancak bölgede kamera olduğu için kaçtığı anın görüntülenmiş olduğunu düşünüyorum.

Merve
Merve
15 Aralık 2023 23:53

Bugün öğreniyorum ki Trendyol sahte plaka kullanıyormuş! Demek ki kasko vs bırakın kuryelerin ehliyetleri dahi yok bu buna çıkıyor! Yoksa geri dönüş yapıp gayet o gün o saatte teslimat gerçekleştiren kuryelerin arasından hatalı olduğu bariz olan motor kuryesini bulmak zor olamaz her şey kılıfına uydurulmuş Belli ki

30 Eylül 2023 11:56

Tc Barış
13 Temmuz 2023 00:26
Turan sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2024 12:53

Kübra