Mustafa sonuçtan memnun

Trendyol Kayıp Kargo Ve İletişim Sorunları: Ürünüm Nerede?

29 Kasım 2024 15:33
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“İşlemler biraz uzun sürdüğünden dolayı 4 yıldız verdim. Müşteri temsilci arayan arkadaş ilgiliydi, kibardı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Umarım süreç biraz daha kolay hale getirilir. Çok teşekkür ediyorum. İşlem Şikayetvar üzerinden çözüm sağlanmadı. Trendyol dan kendim sorunu hallettim.”

07 Kasım 2024 Perşembe günü 9595467381 Sipariş no ile 2 adet ürün sipariş ettim. 12 Kasım salı günü ürünlerimden bir tanesi teslim edildi fakat diğeri gelmedi. Burada ki kargo yetkilisine bildirdim fakat depoda bu kargo olduğunu söylüyor sadece.

Trendyol ile görüşmemde sürekli yoğunluktan dolayı ürünler ayrı ayrı teslim edilebilir, gecikme yaşanabilir şeklinde cevap veriyorlar ve beklememi söylediler. Sürekli olarak. Kayıt açıyorlar çözüm yok. Almış olduğum "Satıcı:Turuncu Elma" satıcısında ürünler teslim edilmiş diyorlar. Sürat Kargo ile görüşüp durumu anlatıyorum ürün kaybolmuştur ücret iadesi isteyin diyorlar. Parasını ödemiş olduğum ürünün sorunu çözülmüyor. Allah aşkına nerede bu kargo, neden çözüm sunulmuyor. Neden herkes topu birbirine atıyor. Ücretini ödediğim ürünü neden alamıyorum.

Siteye bakıyorum "Bu teslimat sana 2 ayrı paket halinde teslim edilecektir. Diğer parça (lar) henüz sana ulaşmadıysa birkaç gün daha beklemeni rica ederiz." 1 ay oluyor. Neredeyse ve hala orta da kargo yok. Ben ne yapayım şimdi bilmiyorum. Kayıt açılması çözüm sunmuyor bana. Bu kadar kalitesiz satıcı, bu kadar kalitesiz firma olabilir mi. Lütfen sorunumu çözün artık.

05 Aralık 2024 15:08

Akın sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 21:52

Özlem
06 Kasım 2024 10:53

15 Ekim 2024 11:29
Trendyol Express İle Kayıp Kargo Ve Yanıltıcı Bilgilendirme Sorunu
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 10:37
Kayıp Ürün Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri